The Ultimate Crab Cakes

The Ultimate Crab Cakes
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać ostateczny Krab ciasta spróbować. Ten przepis służy 6 i kosztuje $5.16 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 750 kalorii, 26g białka, oraz 61 g tłuszczu na porcję. 104 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Mieszanka soku z cytryny, bułka tarta, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć kwaśną śmietanę, można podążać za tym daniem głównym z Szarlotka Z Kwaśną Śmietaną jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest świetny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Ultimate Crab Cakes, The Ultimate Crab Cakes, oraz The Ultimate Crab Cakes.

Instrukcje

1
Dodać ciastka krabowe po raz pierwszy, więc mają czas, aby firmy się w lodówce, zanim je gotować.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrabKrab
2
Na patelni na średnim ogniu rozgrzać 2-krotnie oliwę z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodaj cebulę i czosnek i gotować przez 5 do 7 protokół, aż cebula dostaje rodzaju karmelizowane. Wrzucić, że do miski i złożyć w krabmeat, bułka tarta, majonez, białko jaja, sok z limonki, i kolendry, mieszanie tylko do dobrze wymieszane. Doprawić solą i pieprzem. Uformuj mieszaninę na 6 ciastek z krabami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Bułka TartaBułka Tarta
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
MajonezMajonez
Białka JajBiałka Jaj
KolendraKolendra
KrabKrab
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Połóż je na talerzu, przykryj i włóż do lodówki, aby ostygły.
5
Aby służyć, podgrzać 3-liczyć oliwy z oliwek w dużej patelni saute na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Dodać ciastka krabowe i gotować przez około 4 protokół z każdej strony, aż ładne i chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrabKrab
7
Podawać na rozdartym papierze rzeźniczym ze świeżymi klinami cytryny i czosnkiem Aioli z korzeniem selera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
SelerSeler
CzosnekCzosnek
AioliAioli
8
Czosnek zmielić i zrobić pastę za pomocą boku noża. Wskazówka: aby to przyspieszyć, dodaj trochę soli do czosnku i kontynuuj zacieranie z boku noża.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
Mięso MieloneMięso Mielone
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
9
Umieść pastę w dużej misce i dodaj: kwaśną śmietanę, majonez, nasiona selera, sok z cytryny i olej. Dobrze doprawić solą i świeżo zmielonym czarnym pieprzem. Wchodzisz na rozdrobniony korzeń selera i szczypiorek. Nadaj mu ostateczny smak i dostosuj przyprawę, jeśli to konieczne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny MielonyPieprz Czarny Mielony
SelerSeler
Nasiona SeleraNasiona Selera
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
MajonezMajonez
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
PrzyprawyPrzyprawy
SzczypiorekSzczypiorek
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego

Składniki

3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeża bułka tarta (z 4 lub 5 kromek białego chleba ze skórką usuniętą i przetworzoną w robocie kuchennym)świeża bułka tarta (z 4 lub 5 kromek białego chleba ze skórką usuniętą i przetworzoną w robocie kuchennym)12 łyżeczki czosnku w proszkunasiona seleranasiona selera23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaświeżo posiekany szczypiorekświeżo posiekany szczypiorek591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeżo posiekane liście kolendry, plus całe liście, do dekoracjiświeżo posiekane liście kolendry, plus całe liście, do dekoracji1łyżka czerwony ocet winnybiałko jajabiałko jaja2goździki1 łyżeczka ostrej papryki, jeśli to możliwe wędzonej1 łyżeczka ostrej papryki, jeśli to możliwe wędzonej4ząbki czosnku, drobno mieloneząbki czosnku, drobno mielone1cytrynowy, soczystycytrynowy, soczysty1limonka, soczystalimonka, soczysta6krewetki i żyłkiSól koszerna i świeżo popękany czarny pieprzSól koszerna i świeżo popękany czarny pieprz6krewetki i żyłkiSól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprzSól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprz6krewetki i żyłkiKliny cytrynowe, do dekoracjiKliny cytrynowe, do dekoracji6801 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.grudkowe krabygrudkowe kraby2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe2 duże papryczki chipotle w sosie adobo, drobno posiekane, plus 2 łyżki sosu adobo2 duże papryczki chipotle w sosie adobo, drobno posiekane, plus 2 łyżki sosu adobo23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calamajonez, plus więcej w razie potrzebymajonez, plus więcej w razie potrzeby591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweoliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia6krewetki i żyłkiOliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaOliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia1cebula drobno mielonacebula drobno mielona1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe3 opakowania (po 8 uncji każde) serka śmietankowego o obniżonej zawartości tłuszczu, pokrojonego w kostkę3 opakowania (po 8 uncji każde) serka śmietankowego o obniżonej zawartości tłuszczu, pokrojonego w kostkę4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweO rozdrobnionym korzeniu selera, rozdrobnionym za pomocą tarki do robota kuchennego lub mandolinyO rozdrobnionym korzeniu selera, rozdrobnionym za pomocą tarki do robota kuchennego lub mandoliny

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet i Riesling to moje najlepsze propozycje dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Jednym z win, które można spróbować jest Trentadue La Storia Chardonnay. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.
Trentadue La Storia Chardonnay
Trentadue La Storia Chardonnay
2014 Chardonnay, Wybrzeże Sonoma, jest typowe dla odmiany z aromatami jabłek, białych brzoskwiń i cytrusów. Z dłuższym czasem w szkle niuansowane aromaty gałki muszkatołowej, lekkie tosty i wanilia przychodzą bawić się wraz z sugestią ananasa i dojrzałych cytryn Meyer. Odczucie w ustach jest ostre i powściągliwe z wyraźną mineralnością i czystością owoców. Bogaty, elegancki i pięknie wyważony.
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia22
Magazyn