The Creamiest Aioli

The Creamiest Aioli
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać creamiest Aioli spróbować. Ten przepis służy 2. Jedna porcja zawiera 276 kalorii, 2G białka, oraz 30 g tłuszczu. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz pieprz, olej z pestek winogron, sól koszerną i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj The Creamiest Aioli, Creamiest Kasza Kiedykolwiek, oraz Świeże zioła Aïoli z warzywami wiosennymi / Le Grand AÏOLI dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zasłoń ręcznik kuchenny na małym rondlu; Ustaw małą metalową miskę na (to przytrzyma miejsce bowlin).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki KuchenneRęczniki Kuchenne
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
W metalowej misce ubić żółtko*, czosnek, 1/4 łyżeczki soli i 2 łyżeczki wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
CzosnekCzosnek
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Stale ubijając, powoli mżąc w winogronacholej, 1 łyżeczka na raz, aż sos się zagęści i zemulguje.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
4
Stale ubijając, dodawać oliwę w powolnym, stałym strumieniu. Wymieszać w cayenne; doprawić aioli sokiem z cytryny, pieprzem i solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Mielony Pieprz CayenneMielony Pieprz Cayenne
PieprzPieprz
AioliAioli
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1
* Surowe jajko nie jest zalecane dla niemowląt,osób starszych, kobiet w ciąży, osób z osłabioną odpornością ... lub osób, które nie lubią surowych jaj. Ale nie będą musieli całkowicie rezygnować z tego aioli. Wystarczy użyć pasteryzowanego żółtka.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
AioliAioli
JajkoJajko
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia18
Magazyn