Thai Pad Thai Noodles

Thai Pad Thai Noodles
Przepis Thai Pad Thai Noodles może zaspokoić Azjatyckie pragnienie w przybliżeniu 45 minut. Ten bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 1,54 zł za porcję. To danie główne ma 458 kalorii, 21g białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, sok z limonki, sos rybny, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć cukier palmowy, możesz podążać za tym daniem głównym z Halloween Wyciąć Ciasteczka Cukru jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pad Thai Zoodles, Wegetariańska Pad Thai z Zoodles, oraz Pad do squasha Spaghetti Thai z kurczakiem-Paleo dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić wodę do wrzenia w garnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Umieść makaron ryżowy w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron RyżowyMakaron Ryżowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona PaprykaDrobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
3
Makaron zalać wrzącą wodą i pozostawić do namoczenia, aż zmięknie, około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
WodaWoda
4
Drenaż.
5
Rozgrzać olej roślinny w woku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RoślinnyOlej Roślinny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego RyżuOpakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
6
Gotuj i mieszaj czosnek i wieprzowinę w gorącym oleju, aż wieprzowina nie będzie już różowa w środku, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
WieprzowinaWieprzowina
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
7
Wymieszaj nasączony makaron ryżowy, kiełki fasoli, suszone krewetki, cukier palmowy, sos rybny, sos sojowy i sok z limonki, mieszając, aż cukier palmowy się rozpuści. Gotować, aż makaron są podgrzewane przez, 3 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiełki FasoliKiełki Fasoli
Krewetki SuszoneKrewetki Suszone
Makaron RyżowyMakaron Ryżowy
Sos RybnySos Rybny
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
Cukier PalmowyCukier Palmowy
Sos SojowySos Sojowy
MakaronyMakarony
8
Wymieszać z soloną rzodkiewką aż do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
RzodkiewkaRzodkiewka
9
Lekko wrzucić orzeszki ziemne i mieszaninę makaronu razem aż połączone
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzeszki ZiemneOrzeszki Ziemne
MakaronyMakarony
10
Przełożyć na talerz.
11
Dekoruj kolendrą.
Składniki, których będziesz potrzebować
KolendraKolendra

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Azjatka W menu? Spróbuj sparować z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Możesz spróbować Tanian et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc. Recenzenci bardzo lubią to z 4.1 z 5 gwiazdek i cena około 16 dolarów za butelkę.
Tania et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc
Tania et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc
#65 Wine Spectator Top 100 of 2019przyjemny Dla tłumu Chenin Blanc na każdą okazję, ta bujna butelkowanie zapewnia nuty wiciokrzewu i cytrusów, które są zrównoważone przez jasną, bezszwową kwasowość.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia3
Magazyn