Thai Basil MOJITarita

Thai Basil MOJITarita
Przepis Thai Basil MOJITaritan jest gotowy w około 5 minut i zdecydowanie jest ogromnym bezglutenowe i wegańskie opcja dla miłośników azjatyckiego jedzenia. Na 1,63 zł za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 132 kalorie, 0g białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz nektar z agawy, sok z limonki, kostki lodu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Krewetki bazyliowe po tajsku z ryżem Bazyliowo-kokosowym, Tajski Kurczak z bazylią i 5 pikantnych makaronów z bazylią s, oraz Tajskie Pesto Bazyliowe.

Instrukcje

1
Do szklanki Typu highball wlej nektar z agawy i sok z limonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szczypta Soli I Więcej Do Obramowania SzkłaSzczypta Soli I Więcej Do Obramowania Szkła
1 Truskawka Bez łuski1 Truskawka Bez łuski
2
Dodać listki bazylii; delikatnie rozbijać bazylią z błonnikiem lub łyżką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
3
Dodaj tequilę; napełnij szklankę lodem.
Składniki, których będziesz potrzebować
TequilaTequila
Żelatyna Marki Jell-o O Smaku TruskawkowymŻelatyna Marki Jell-o O Smaku Truskawkowym
4
Wierzch z sodą klubową; wymieszać delikatnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda GazowanaWoda Gazowana
5
Dekoruj według uznania.

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Azjatyckie można połączyć z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. David & Nadia Chenin Blanc z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 36 dolarów za butelkę.
David & Nadia Chenin Blanc
David & Nadia Chenin Blanc
Chenin Blanc ze Swartlandu po raz kolejny skupia się na różnych starych winnicach, od nasadzeń w latach 1962-1982 i opartych na granicie z Paardeberg, zmieszanym ze schale/schist od wschodu, gliną od północy i żelazem z zachodniej części Swartlandu. Winorośl uprawiana na suchym lądzie przetrwała próbę czasu i pokazuje ostateczny powód, dla którego Chenin Blanc jest ich głównym celem w Swartland. Cała masa tłoczona i naturalnie fermentowana, dojrzewana przez 11 miesięcy w starych, neutralnych beczkach z francuskiego dębu.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia0
Magazyn