Texas Sheet Cake V
Texas Sheet Cake V to Wegetariańskie przepis z 19 porcjami. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 336 kalorii, 3G białka, oraz 11g tłuszczu. Jeśli masz sodę oczyszczoną, ekstrakt z wanilii, cukier cukierniczy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 688 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Sprawdza się jako tani deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 25%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Mama ' s Retro Chocolate Sheet Cake (aka Texas Sheet Cake), Texas Sheet Cake VI, oraz Texas Sheet Cake dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Smar i mąka patelnia 10x15 cali.
Mąkę połączyć z cukrem, sodą oczyszczoną i solą. Ubij śmietanę i jajka. Odstawić. Masło roztopić na małej powierzchni w rondlu, dodać wodę i 5 łyżek kakao. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia, a następnie usunąć z ognia. Pozostawić do ostygnięcia, następnie wymieszać mieszankę kakaową z mieszaniną jajeczną, mieszając aż do wymieszania.
Wlać ciasto do przygotowanej patelni.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 20 minut lub do momentu, gdy wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta.
Do lukru: w dużym rondlu połączyć mleko, 5 łyżek kakao i 1/2 szklanki masła. Doprowadzić do wrzenia, a następnie usunąć z ognia. Wymieszać z cukrem cukierniczym i wanilią, następnie złożyć orzechy, mieszając do wymieszania.
Rozłóż lukier na ciepłym cieście.