Texas Sheet Cake to Wegetariańskie deser. Jedna porcja zawiera 449 kalorii, 4G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1654 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz sodę oczyszczoną, ekstrakt z wanilii, minus łyżka cukru granulowanego i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Mama ' s Retro Chocolate Sheet Cake (aka Texas Sheet Cake), Texas Sheet Cake, oraz Texas Sheet Cake dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni. Nasmarować 15×10 cala jelly roll pan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Galaretka
Rolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
Patelnia
2
Mąkę, cukier, sól i cynamon (jeśli jest używany) wymieszać w dużej misce i odstawić.Masło rozpuścić w średniej wielkości rondlu. Zamieszać w proszku kakao i wody i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kakao W Proszku
Cynamon
Masło
Mąka Uniwersalna
Cukier
Woda
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do Mieszania
Patelnia Z Sosem
3
Wlać wrzącą mieszankę kakao do miski z mieszaniną mąki i wymieszać łyżką do blended.In drugą miskę, ubić razem jajka, wanilię, maślankę i sodę oczyszczoną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda Oczyszczona
Maślanka
Wanilia
Kakao W Proszku
Mąka Uniwersalna
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Dodaj mieszaninę jajek do mieszanki kakao i mieszaj do wymieszania – nie przegryzaj. Po prostu staraj się wymieszać składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kakao W Proszku
Jajko
5
Wlać ciasto na patelnię i piec przez 20 do 25 minut, lub aż wykałaczka włożona do środka ciasta wyjdzie czysta. Jak tylko wyciągniesz ciasto z piekarnika, Uruchom lukier. Aby uzyskać przewagę, możesz przesiać cukier podczas pieczenia ciasta.Lukier: cukier przesiać do miski i odstawić. Możesz pominąć etap przesiewania, jeśli musisz, ale przesiewanie pomaga łatwiej mieszać, a lukier będzie gładszy.Roztopić masło w rondlu ustawionym na średnim ogniu. Gdy masło jest prawie stopiony, dodać 4 łyżki kakao i 7 łyżek mleka i doprowadzić do wrzenia. Jak tylko mieszanina osiągnie dobry wrzenia, usunąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Kakao W Proszku
Lukier
Cukier
Mleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do Mieszania
Wykałaczki
Piekarnik
Patelnia Z Sosem
Patelnia
6
Do miski przesianego cukru cukierniczego wlać gorącą mieszankę kakaową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kakao W Proszku
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Dodać wanilię i wymieszać drewnianą łyżką, aż będzie gładka. Pracuj szybko, aby lukier nie zaczął osadzać się w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wanilia
Lukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Drewniana
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego