Texas Sheet Cake
Texas Sheet Cake to Wegetariańskie deser. Jedna porcja zawiera 449 kalorii, 4G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1654 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz sodę oczyszczoną, ekstrakt z wanilii, minus łyżka cukru granulowanego i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Mama ' s Retro Chocolate Sheet Cake (aka Texas Sheet Cake), Texas Sheet Cake, oraz Texas Sheet Cake dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni. Nasmarować 15×10 cala jelly roll pan.
Mąkę, cukier, sól i cynamon (jeśli jest używany) wymieszać w dużej misce i odstawić.Masło rozpuścić w średniej wielkości rondlu. Zamieszać w proszku kakao i wody i doprowadzić do wrzenia.
Wlać wrzącą mieszankę kakao do miski z mieszaniną mąki i wymieszać łyżką do blended.In drugą miskę, ubić razem jajka, wanilię, maślankę i sodę oczyszczoną.
Dodaj mieszaninę jajek do mieszanki kakao i mieszaj do wymieszania – nie przegryzaj. Po prostu staraj się wymieszać składniki.
Wlać ciasto na patelnię i piec przez 20 do 25 minut, lub aż wykałaczka włożona do środka ciasta wyjdzie czysta. Jak tylko wyciągniesz ciasto z piekarnika, Uruchom lukier. Aby uzyskać przewagę, możesz przesiać cukier podczas pieczenia ciasta.Lukier: cukier przesiać do miski i odstawić. Możesz pominąć etap przesiewania, jeśli musisz, ale przesiewanie pomaga łatwiej mieszać, a lukier będzie gładszy.Roztopić masło w rondlu ustawionym na średnim ogniu. Gdy masło jest prawie stopiony, dodać 4 łyżki kakao i 7 łyżek mleka i doprowadzić do wrzenia. Jak tylko mieszanina osiągnie dobry wrzenia, usunąć z ognia.
Do miski przesianego cukru cukierniczego wlać gorącą mieszankę kakaową.
Dodać wanilię i wymieszać drewnianą łyżką, aż będzie gładka. Pracuj szybko, aby lukier nie zaczął osadzać się w misce.
Zalać ciasto i odstawić do jędrności