Texas Sheet Cake

Texas Sheet Cake
Texas Sheet Cake to Wegetariańskie deser. Jedna porcja zawiera 449 kalorii, 4G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1654 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz sodę oczyszczoną, ekstrakt z wanilii, minus łyżka cukru granulowanego i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Mama ' s Retro Chocolate Sheet Cake (aka Texas Sheet Cake), Texas Sheet Cake, oraz Texas Sheet Cake dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni. Nasmarować 15×10 cala jelly roll pan.
Składniki, których będziesz potrzebować
GalaretkaGalaretka
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
Mąkę, cukier, sól i cynamon (jeśli jest używany) wymieszać w dużej misce i odstawić.Masło rozpuścić w średniej wielkości rondlu. Zamieszać w proszku kakao i wody i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
CynamonCynamon
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Wlać wrzącą mieszankę kakao do miski z mieszaniną mąki i wymieszać łyżką do blended.In drugą miskę, ubić razem jajka, wanilię, maślankę i sodę oczyszczoną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
MaślankaMaślanka
WaniliaWanilia
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
Dodaj mieszaninę jajek do mieszanki kakao i mieszaj do wymieszania – nie przegryzaj. Po prostu staraj się wymieszać składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
JajkoJajko
5
Wlać ciasto na patelnię i piec przez 20 do 25 minut, lub aż wykałaczka włożona do środka ciasta wyjdzie czysta. Jak tylko wyciągniesz ciasto z piekarnika, Uruchom lukier. Aby uzyskać przewagę, możesz przesiać cukier podczas pieczenia ciasta.Lukier: cukier przesiać do miski i odstawić. Możesz pominąć etap przesiewania, jeśli musisz, ale przesiewanie pomaga łatwiej mieszać, a lukier będzie gładszy.Roztopić masło w rondlu ustawionym na średnim ogniu. Gdy masło jest prawie stopiony, dodać 4 łyżki kakao i 7 łyżek mleka i doprowadzić do wrzenia. Jak tylko mieszanina osiągnie dobry wrzenia, usunąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
LukierLukier
CukierCukier
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
PatelniaPatelnia
6
Do miski przesianego cukru cukierniczego wlać gorącą mieszankę kakaową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
7
Dodać wanilię i wymieszać drewnianą łyżką, aż będzie gładka. Pracuj szybko, aby lukier nie zaczął osadzać się w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
LukierLukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Drewnianałyżka Drewniana
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
8
Zalać ciasto i odstawić do jędrności
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Magazyn