Texas Pecan i ciasto czekoladowe
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na desery, więc dać Texas Pecan i ciasto czekoladowe spróbować. Jedna porcja zawiera 477 kalorii, 6G białka, oraz 25 g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.37 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka wody lodowej, cukru, brązowego cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Mini Chocolate Pecan Pie Sernik, Texas Pecan Pie, oraz Texas Pecan Pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 4 składniki w procesorze. Używając zakrętów on / off, przetwarzaj, aż mieszanina będzie przypominać grube okruchy.
Mżawka 2 łyżki wody lodowej nad mieszaniną. Proces tylko do momentu utworzenia wilgotnych grudek, dodając więcej wody przez łyżeczki do herbaty, jeśli mieszanina jest sucha. Zbierz ciasto w piłkę. Spłaszczyć na dysku. Owinąć ciasto w plastiku i przechowywać w lodówce 30 minut. (Można przygotować 1 dzień wcześniej. Przechowywać w lodówce.)
Rozgrzej piekarnik do 163°.
Rozwałkuj ciasto na mące do 13-calowej okrągłej powierzchni.
Przenieś do szklanego naczynia o średnicy 9 cali. Trim zwis do 1 cala; złożyć pod i zaciskać dekoracyjnie. Odstawić.
Czekoladę i masło wymieszać w dużym rondlu na małym ogniu do rozpuszczenia. Lekko schłodzić.
Ubić brązowy cukier, jajka i sól w dużej misce, aby wymieszać.
Ubić w syropie kukurydzianym i mieszaninie czekolady.
Posypać pekan unbaked crust.
Nadzienie zalać orzechami pekan.
Piec, aż skorupa będzie złoty i nadzienie jest dmuchany, o 55 protokół.
Fajne ciasto całkowicie na stojaku.