Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur kreolski, więc dać Texas Okra Gumbo spróbować. Na 1,23 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 193 kalorie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pokrojoną okrę, połówki piersi kurczaka, pomidory w puszkach i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 54%, co jest dobre. Podobne przepisy to Gumbo z kurczaka i Okra, Krewetki i Okra Gumbo, oraz Okra Shrimp Gumbo.
Instrukcje
1
Umieść boczek w dużym garnku lub holenderskim piekarniku na średnim ogniu. Gotować, aż równomiernie rumiane, następnie dodać cebulę, kostki kurczaka i okra. Gotować, mieszając, aż kurczak będzie miękki, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Ketmia Jadalna (okra)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
2
Wymieszać w papryki cayenne, pomidory, i pokrojone w kostkę pomidory z Zielonym Chilli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Pokrojone W Kostkę Z Zielonymi Chilli
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
3
Dodać ryż i wodę, zmniejszyć ogień do średnio-niskiej, i gotować na wolnym ogniu przez 20 minut, lub aż ryż będzie miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz