Texas Deer Chili
Jeśli masz około 4 godziny i 30 minut spędzić w kuchni, Texas Deer Chili może być świetny bezglutenowe i bezmleczne przepis do wypróbowania. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 6,93 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 39g białka, 8G tłuszczu i w sumie 307 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Jest dostarczany przez Allrecipes. Jeśli masz pod ręką paprykę, mielony kminek, czosnek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Tylko kilka osób naprawdę polubiło to Amerykańskie danie. Dobrze sprawdza się jako danie główne. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia dobry wynik spoonacular 71%. Słynne Chili z indyka w Deer Valley, Chili z indyka i czarnej fasoli w stylu Deer Valley, oraz 5th Annual Chili Contest: Entry-Texas-Style Chili są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Na dużej patelni na średnim ogniu gotuj dziczyznę, cebulę i czosnek na oleju, aż mięso się zrumieni.
Przełóż do powolnej kuchenki i wymieszaj z chili, fasolą, bulionem oregano, kminkiem, solą i papryką. Gotuj na średnich 4 do 5 godzin.
Polecane wino: Cava, Shiraz, Grenache
Chili działa naprawdę dobrze z Cava, Shiraz i Grenache. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne w przypadku pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Możesz spróbować Sangre de Toro Cava. Recenzentom podoba się to z oceną 4,6 na 5 gwiazdek i ceną około 13 dolarów za butelkę.
![Sangre de Toro Cava]()
Sangre de Toro Cava
Jasnożółty z drobnym i trwałym perlage. Intensywny. Aromaty kwiatów i świeżych owoców w doskonałej harmonii z nutami cytrusowymi i anyżowymi. Kremowe bąbelki, soczyste i świeże.Piękny jako aperitif lub w połączeniu z rybami i owocami morza.