Texas Deer Chili

Texas Deer Chili
Jeśli masz około 4 godziny i 30 minut spędzić w kuchni, Texas Deer Chili może być świetny bezglutenowe i bezmleczne przepis do wypróbowania. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 6,93 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 39g białka, 8G tłuszczu i w sumie 307 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Jest dostarczany przez Allrecipes. Jeśli masz pod ręką paprykę, mielony kminek, czosnek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Tylko kilka osób naprawdę polubiło to Amerykańskie danie. Dobrze sprawdza się jako danie główne. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia dobry wynik spoonacular 71%. Słynne Chili z indyka w Deer Valley, Chili z indyka i czarnej fasoli w stylu Deer Valley, oraz 5th Annual Chili Contest: Entry-Texas-Style Chili są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Na dużej patelni na średnim ogniu gotuj dziczyznę, cebulę i czosnek na oleju, aż mięso się zrumieni.
Składniki, których będziesz potrzebować
DziczyznaDziczyzna
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Przełóż do powolnej kuchenki i wymieszaj z chili, fasolą, bulionem oregano, kminkiem, solą i papryką. Gotuj na średnich 4 do 5 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali

Polecane wino: Cava, Shiraz, Grenache

Chili działa naprawdę dobrze z Cava, Shiraz i Grenache. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne w przypadku pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Możesz spróbować Sangre de Toro Cava. Recenzentom podoba się to z oceną 4,6 na 5 gwiazdek i ceną około 13 dolarów za butelkę.
Sangre de Toro Cava
Sangre de Toro Cava
Jasnożółty z drobnym i trwałym perlage. Intensywny. Aromaty kwiatów i świeżych owoców w doskonałej harmonii z nutami cytrusowymi i anyżowymi. Kremowe bąbelki, soczyste i świeże.Piękny jako aperitif lub w połączeniu z rybami i owocami morza.
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia26
Magazyn