Tex-Mex Patty Melts
Tex-Mex Patty Melts może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 3. Na 2,13 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 39g białka, 56 g tłuszczu, oraz w sumie 788 kalorii. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 25 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz piwo, ser pepperjack, paprykę chipotle w sosie adobo i kilka innych składników na rękę, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Hamburgery Tex-Mex, Kremowa Sałatka Makaronowa Tex-Mex, oraz Tex-Mex Posiekana Sałatka Z Kurczaka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać mieloną wołowinę, mieszankę przypraw chili, 2 mielone papryki chipotle z sosem adobo i piwo w misce. Podzielić mieszaninę równomiernie na trzy paszteciki.
W małej misce wymieszać majonez i 1 mieloną paprykę chipotle z sosem adobo. Podzielić mieszaninę między kromki chleba i równomiernie rozprowadzić.
Na każdej kromce chleba umieść plasterek sera pepperjack na mieszance majonezowej.
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu. Gotować paszteciki na patelni, aż nie będzie już różowy w środku, 5 do 7 minut z każdej strony na dobrze zrobione.
Usuń każdy burger do kromki chleba, umieszczając je z pozostałymi kromkami.
Spuścić patelnię, zastrzegając 2 łyżki tłuszczu.
Podgrzać zarezerwowany smar na patelni na średnim ogniu. Grill kanapki na patelni, aż chleb jest złoty brąz i ser topi się, 1 do 2 minut na stronie.