Tetrazzini z kurczaka z Marsalą i świeżymi grzybami
Tetrazzini z kurczaka z Marsalanem i świeżymi grzybami może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 32G białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 577 kalorii. Ten przepis służy 6. Na $2.29 za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka sosu alfredo, grzyby, rosół z kurczaka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać śliwkowe migdały, możesz podążać za tym daniem głównym z Mus Czekoladowy Z Awokado jako deser. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 43%, co jest solidne. Spróbuj Kurczak Marsala ze świeżą szałwią i pieczarkami, Kurczak Marsala Tetrazzini, oraz Tetrazzini z kurczaka z pieczarkami i Sherry dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu; dodać grzyby, i smażyć 4 do 5 minut lub do miękkości.
Przygotować makaron zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
W międzyczasie wymieszać grzyby, kurczaka, 1/2 szklanki parmezanu i 5 kolejnych składników; wymieszać z makaronem. Mieszanka łyżka do 6 lekko nasmarowane 8-oz. ramekins lub lekko nasmarowane 11-x 7-calowe naczynie do pieczenia.
Posypać migdałami i pozostałą 1/2 szklanki parmezanu.
Piec w 350 przez 35 minut lub do bąbelków.