Terryna Tropikalna
Terryna tropikalna wymaga z grubsza 4 godziny i 55 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 120 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 12. Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Udaj się do sklepu i odbierz mandarynki, wodę, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Kraft Recipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Z łyżeczką wynik 17%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Mrożona Terryna tropikalna z sosem Mango-jeżyny, Terryna Wakacyjna, oraz Gra terrine dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dno i boki patelni bochenkowej 9x5 cali z folią. Stań na tyle ladyfingers, Wyciąć Boki, aby równomiernie pasowały wzdłuż boków patelni.
W dużej misce wymieszaj wrzącą wodę z żelatyną co najmniej 2 min. aż do całkowitego rozpuszczenia. Ananasa wymieszać z sokiem i wodą. Przechowywać w lodówce około 1-1 / 4 godzin lub do lekko zgęstnienia (konsystencja białka). Delikatnie wymieszać w 2 szklanki ubitej polewy i pomarańczy. Łyżka do przygotowanej patelni. Ułóż pozostałe ladyfingers, ściąć boki w dół, równomiernie na wierzchu mieszaniny żelatyny.
Przechowywać w lodówce 3 godziny lub do firmy.
Umieść talerz do serwowania na patelni. Odwróć, trzymając patelnię i talerz razem; wstrząśnij delikatnie, aby poluzować. Ostrożnie wyjmij patelnię i folię. Wierzch z pozostałą bitą polewą. Resztki deseru przechowywać w lodówce.