Teriyaki Wołowina I Papryka
Przepis Teriyaki wołowina i papryka jest gotowy w około 16 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezmleczne opcja dla miłośników japońskiej kuchni. Jedna porcja zawiera 335 kalorii, 29g białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 5 i kosztuje $2.73 za porcję. 48 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz wołowiny top polędwicy stek, papryka i paski cebuli, azjatyckie makaron pszeniczny, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Sprawdza się jako danie główne. Z łyżeczką wynik 95%, to danie jest świetne. Spróbuj Makaron "smażony" z cukinią Teriyaki z krewetkami, papryką, cebulą i brokułami, Teriyaki Flank Steak Sandwich Z Kapustą Napa, Czerwoną Papryką I Marchewką, oraz Wołowina Teriyaki dla podobnych receptur.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jednym z win, które można spróbować jest Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 24 dolarów.
![Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc]()
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Podobnie jak Transport na wiosenną łąkę, to urocze wino wyświetla kuszące aromaty rumianku, werbeny cytrynowej, tymianku i pikantnych cytrusów. Na długim, orzeźwiającym podniebieniu, doskonała naturalna kwasowość i wilgotna mineralność żwiru wprowadzają piękną energię do wina, przenosząc smaki zielonego jabłka i gruszki Anjou do jasnego, skoncentrowanego wykończenia.