Teriyaki Wołowina I Papryka

Teriyaki Wołowina I Papryka
Przepis Teriyaki wołowina i papryka jest gotowy w około 16 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezmleczne opcja dla miłośników japońskiej kuchni. Jedna porcja zawiera 335 kalorii, 29g białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 5 i kosztuje $2.73 za porcję. 48 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz wołowiny top polędwicy stek, papryka i paski cebuli, azjatyckie makaron pszeniczny, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Sprawdza się jako danie główne. Z łyżeczką wynik 95%, to danie jest świetne. Spróbuj Makaron "smażony" z cukinią Teriyaki z krewetkami, papryką, cebulą i brokułami, Teriyaki Flank Steak Sandwich Z Kapustą Napa, Czerwoną Papryką I Marchewką, oraz Wołowina Teriyaki dla podobnych receptur.

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jednym z win, które można spróbować jest Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 24 dolarów.
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Podobnie jak Transport na wiosenną łąkę, to urocze wino wyświetla kuszące aromaty rumianku, werbeny cytrynowej, tymianku i pikantnych cytrusów. Na długim, orzeźwiającym podniebieniu, doskonała naturalna kwasowość i wilgotna mineralność żwiru wprowadzają piękną energię do wina, przenosząc smaki zielonego jabłka i gruszki Anjou do jasnego, skoncentrowanego wykończenia.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W16 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia34
Magazyn