Teriyaki warzywa Stir-fry z makaronem Ramen

Teriyaki warzywa Stir-fry z makaronem Ramen
Teriyaki warzywa Stir-fry z makaronem Ramen może być tylko Japoński przepis, którego szukasz. Ta przystawka ma 158 kalorii, 7G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 1,05 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz małe nuggetsy kukurydzy, kiełki fasoli, pkg. każdy smak ramen zupa z makaronem mix, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Szybkie 10 Minut Krewetki Teriyaki Stir-Fry, Makaron Z Cukinią Stir Fry (Easy + Paleo ) , oraz Wołowina z brokułami Teriyaki i makaronem Ramen.

Instrukcje

1
Oddziel liście bok choy od łodyg.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bok Choy LeavesBok Choy Leaves
2
Pokrój liście na 2-calowe kawałki; pokrój łodygi w plasterki 1/4 cala. Odstawić.
3
Spryskaj dużą patelnię nonstick sprayem do gotowania nonstick.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
4
Podgrzać na średnim ogniu do gorąca.
5
Dodaj marchew, papryka i bok choy łodygi; gotować i mieszać 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Bok ChoyBok Choy
Oliwa Z Oliwek Do TostówOliwa Z Oliwek Do Tostów
6
Dodaj wodę; zwiększ ciepło do wysokiej. Makaron rozbić na małe kawałki; dodać do wody. Odrzuć pakiet przypraw z mieszanki zupy lub rezerwy do innego użytku. Przykryć; gotować 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z InstrukcjąDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją
1 Koperta (1 Uncja) Mieszanki Do Zupy Cebulowej1 Koperta (1 Uncja) Mieszanki Do Zupy Cebulowej
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
7
Dodaj liście bok choy, kiełki fasoli i kukurydzę. Wymieszać teriyaki baste i glazury. Gotować i mieszać 1 do 2 minut lub aż warzywa będą chrupiące-miękkie i mieszaninę dokładnie ogrzewa.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grubo Posiekanej świeżej Kolendry I/lub Mięty1/2 Szklanki Grubo Posiekanej świeżej Kolendry I/lub Mięty
Bok Choy LeavesBok Choy Leaves
3 Krople Sosu Sojowego3 Krople Sosu Sojowego
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia20
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn