Teriyaki warzywa Stir-fry z makaronem Ramen
Teriyaki warzywa Stir-fry z makaronem Ramen może być tylko Japoński przepis, którego szukasz. Ta przystawka ma 158 kalorii, 7G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 1,05 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz małe nuggetsy kukurydzy, kiełki fasoli, pkg. każdy smak ramen zupa z makaronem mix, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Szybkie 10 Minut Krewetki Teriyaki Stir-Fry, Makaron Z Cukinią Stir Fry (Easy + Paleo ) , oraz Wołowina z brokułami Teriyaki i makaronem Ramen.
Instrukcje
Oddziel liście bok choy od łodyg.
Pokrój liście na 2-calowe kawałki; pokrój łodygi w plasterki 1/4 cala. Odstawić.
Spryskaj dużą patelnię nonstick sprayem do gotowania nonstick.
Podgrzać na średnim ogniu do gorąca.
Dodaj marchew, papryka i bok choy łodygi; gotować i mieszać 3 protokół.
Dodaj wodę; zwiększ ciepło do wysokiej. Makaron rozbić na małe kawałki; dodać do wody. Odrzuć pakiet przypraw z mieszanki zupy lub rezerwy do innego użytku. Przykryć; gotować 3 minuty.
Dodaj liście bok choy, kiełki fasoli i kukurydzę. Wymieszać teriyaki baste i glazury. Gotować i mieszać 1 do 2 minut lub aż warzywa będą chrupiące-miękkie i mieszaninę dokładnie ogrzewa.