Tequila Sunrise

Tequila Sunrise
Tequila Sunrise może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru napojów. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 1103 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na $12.95 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką lód, tequilę, sok pomarańczowy i kilka innych składników, możesz to zrobić. 11 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Z łyżeczką wynik 72%, to danie jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Tequila Sunrise, Tequila Sunrise, oraz Tequila Sunrise.

Instrukcje

1
Napełnij szklankę typu Collins lub highball lodem.
Składniki, których będziesz potrzebować
LódLód
2
Dodaj tequilę.
Składniki, których będziesz potrzebować
TequilaTequila
3
Dodaj wystarczającą ilość soku pomarańczowego, aby dotrzeć prawie do górnej części szklanki; ilość będzie się różnić w zależności od wielkości szklanki. Delikatnie wlać syrop z granatów do szklanki i podawać. Nie mieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop Z GranatówSyrop Z Granatów
Sok PomarańczowySok Pomarańczowy
1
Umieść sok z granatów, cukier i sok z cytryny w 4-ćwiartkowym rondlu ustawionym na średnim ogniu. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż cukier całkowicie się rozpuści. Po rozpuszczeniu cukru, zmniejszyć ogień do średnio-niskie i gotować, aż mieszanina zmniejszy się do 1 1/2 szklanki, około 50 minut. Powinna to być konsystencja syropu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z GranatówSok Z Granatów
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
CukierCukier
SyropSyrop
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Wyjąć z ognia i pozostawić do ostygnięcia w rondlu przez 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Przenieść do szklanego słoika i pozostawić do całkowitego ostygnięcia przed przykryciem i przechowywaniem w lodówce do 6 miesięcy.
1
Umieść sok z granatów, cukier i sok z cytryny w 4-ćwiartkowym rondlu ustawionym na średnim ogniu. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż cukier całkowicie się rozpuści. Po rozpuszczeniu cukru, zmniejszyć ogień do średnio-niskie i gotować, aż mieszanina zmniejszy się do 1 szklanki, około 70 minut. Powinna to być konsystencja gęstego syropu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z GranatówSok Z Granatów
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
CukierCukier
SyropSyrop
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Wyjąć z ognia i pozostawić do ostygnięcia w rondlu przez 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Przenieść do szklanego słoika i pozostawić do całkowitego ostygnięcia przed przykryciem i przechowywaniem w lodówce do 6 miesięcy.

Wyposażenie

TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia18
Magazyn