Tepache La Condesa Margarita
Tepache Margarita La Condesa może być tylko napojem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 905 kalorii. Ten przepis służy 1 i kosztuje $9.97 za porcję. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 16 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz nektar z agawy, Likier pomarańczowy, taki jak patron citronge, blanco tequila, taki jak el jimador, i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj La Condesa ' s Perrito de Sal, Calimocho Manhattan La Condesa, oraz Alma Blanca La Condesa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby zrobić tepache, wymieszaj pokrojony w kostkę ananas, sok yuzu, imbir, pastę chili i miód w szklanym pojemniku. Przykryj szczelnie folią i przechowuj w temperaturze pokojowej w zacienionym miejscu. Po 3 dniach zeskrobać pływającą "czapkę" i wyrzucić bez naruszania płynu. Przykryć i pozostawić do fermentacji przez kolejne 3 dni. Ponownie zeskrobać "nasadkę" i przecedzić płyn przez ściereczkę serową. Przechowywać tepache w lodówce do 5 dni.
Aby zrobić koktajl, połącz tequilę, Likier pomarańczowy, sok z limonki, tepache i nektar z agawy w shakerze koktajlowym wypełnionym lodem. Wstrząsaj przez 15 sekund i przelej koktajl do szklanki Typu Collins wypełnionej lodem.
Udekoruj klinem ananasa i podawaj ze słomką.