Tennessee Burger z bourbonem i sosem BBQ

Tennessee Burger z bourbonem i sosem BBQ
Tennessee Burger z bourbonem i sosem BBQ wymaga około 44 minuty od początku do końca. Na 3,41 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 471 kalorii. Mieszanka sos worcestershire, bułki hamburger chleb, miód, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Klonowy Burger Burger z sosem musztardowym z boczku, Klonowy Burger Burger z sosem musztardowym z boczku, oraz Przepis Na Sos Barbecue Tennessee Whiskey dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Boczek gotować na dużej patelni na średnim ogniu, aż chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Usuń boczek z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodać olej i cebulę do kapiących na patelni; gotować 15 minut lub aż cebula jest rumiane i bardzo miękkie, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Dodaj 3 łyżki bourbona, ocet i 1/4 łyżeczki soli. Gotować 2 minuty lub aż płyn prawie odparuje, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
5
Usunąć mieszaninę z patelni. Fajne 5 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Pozostałe 2 łyżki bourbona, ketchupu i kolejnych 7 składników (przez cebulę w proszku) Połącz w małym rondelku. Doprowadzić do wrzenia, często mieszając. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu 5 minut lub aż sos zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
RamięRamię
Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
7
Zdjąć z ognia.
8
Rozgrzej grilla na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
9
Grubo posiekać 3/4 szklanki mieszanki cebuli; wymieszać z wołowiną. Podzielić mieszaninę wołowiny na 6 równych porcji, delikatnie kształtując każdą porcję w 1/2-cala-gruby patty. Wciśnij nikiel wielkości wcięcia w środku każdego patty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
10
Posypać równomiernie pozostałą 1/4 łyżeczki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
11
Umieść paszteciki na stojaku do grillowania pokrytym natryskiem do gotowania; grill 4 minuty z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
12
Każdą górną i dolną połowę bułki posmarować 1 łyżką sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
13
Umieścić paszteciki na dolnych połówkach; top każdy patty z 1 plaster pomidora. Pozostałą mieszankę cebuli równomiernie podzielić na porcje. Do każdej porcji dodać 1/2 plastra boczku i górną połowę bułki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
TrudnośćTwardy
Gotowe W44 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia11
Magazyn