Tempura Dipping Sauce (Ten Tsuyu) Z "Japanese Soul Cooking

Tempura Dipping Sauce (Ten Tsuyu) Z
Tempura Dipping Sauce (Ten Tsuyu) Z ' Japanese Soul Cooking might be just the Japoński przepis, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i przyjazny dla fodmap przepis ma 56 kalorii, 3G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.11 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz daikon, mirin, sos sojowy i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jest idealny do Super Bowl. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Tempura Warzywna Z " Japońskiego Gotowania Duszy, Domowej Roboty Rayu Z " Japońskiej Kuchni Duszy, oraz Klasyczna Wieprzowina Gyoza Z " Japońskiego Gotowania Duszy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz dashi, sos sojowy i mirin w małym rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
DashiDashi
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Miejsce na średnim ogniu. Jak tylko sos do zanurzania dojdzie do wrzenia, wyłącz ogień. Kiedy będziesz gotowy do podania, podgrzej na małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do ZanurzaniaSos Do Zanurzania
3
Zetrzeć daikon z najgrubszej strony tarki. Wycisnąć nadmiar płynu i odstawić na bok. Imbir drobno zetrzeć na tarce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rzodkiewka DaikonRzodkiewka Daikon
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tarka Do PudełekTarka Do Pudełek
4
Podawać starty daikon i imbir z boku sosu zanurzeniowego. Kiedy będziesz gotowy do jedzenia, dodaj daikon i imbir do sosu do zanurzania i zanurz w nim tempurę.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Posiekany Ser Cheddarświeżo Posiekany Ser Cheddar
Rzodkiewka DaikonRzodkiewka Daikon
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawSos
Magazyn