Przepis Texas wygrał ton może zaspokoić swoje chińskie pragnienie w około 30 minut. Na $4.4 za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 44g tłuszczu, oraz w sumie 960 kalorii. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać wodę, ostry sos, marynowane papryki jalapeno, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Won Ton, Little lemon-tones, oraz Sweet Won Tones dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w frytkownicy do 350 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
2
Przynieś duży garnek z 3 litrami wody do wrzenia na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
3
Dodaj cytryny, cebula, mieszanka przypraw i kukurydzy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją
Dodaj jalapenos, ser śmietankowy, masło, sól i pieprz i delikatnie wymieszać, aby połączyć. Grubo posiekać krewetki i delikatnie wymieszać je do mieszanki kukurydzy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Opakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowego
Ułożyć owijki won ton na płaskiej powierzchni i umieścić 1 łyżeczkę mieszanki kukurydzy na środku każdego opakowania. Palcem lub pędzelkiem do ciasta obłożyć zewnętrzne krawędzie owijek ubitym jajkiem. Złóż 4 rogi owijek do góry i uszczelnij boki, ostrożnie wypchnij całe powietrze. Upewnij się, że masz szczelne uszczelnienie na wszystkich szwach. Smażyć zdobyte tony na gorącym oleju, aż będą złote, o 4 protokół.
Asian bardzo dobrze współpracuje z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Winnica Leo Steen Saini Chenin Blanc z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 24 dolarów za butelkę.