Tassies z żurawiną i pekanami

Tassies z żurawiną i pekanami
Przepis na Cranberry Pecan Tassies można przygotować w około 45 minut . Ten przepis jest dla 24 osób. Jedna porcja zawiera 101 kalorii , 1 g białka i 4 g tłuszczu . Za 17 centów za porcję ten przepis pokrywa 2% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home wymaga orzechów pekan, jajka, serka śmietankowego i żurawiny. Niewielu osobom naprawdę smakował ten przystawka. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. To dobra opcja, jeśli stosujesz dietę laktoowowegetariańską . Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 0% , co jest możliwe do poprawienia. Podobne przepisy obejmują Cranberry Pecan Greek Yogurt Chicken Salad , German Lemon Cake With Cranberry Aka Cranberry Zitronenkuchen i Cacao-Pecan Shortbread Cookies .

Instrukcje

1
W małej misce ubij masło i serek śmietankowy, aż się połączą; stopniowo ubijaj mąkę. Schłodź pod przykryciem przez 30 minut lub do momentu, aż masa będzie wystarczająco gęsta, aby ją uformować.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Rozmaryn I świeży Tymianekświeży Rozmaryn I świeży Tymianek
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Niesolonego Masła, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Niesolonego Masła, Podzielone
Piersi Bażanta (jeśli Małe)Piersi Bażanta (jeśli Małe)
1 (14-uncjowa) Puszka Cząstek Mandarynki Z Syropem1 (14-uncjowa) Puszka Cząstek Mandarynki Z Syropem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżeczki Przyprawy Do Mięsa2 łyżeczki Przyprawy Do Mięsa
2
Rozgrzej piekarnik do 325°. Uformuj ciasto w 1-calowe kulki; umieść je w natłuszczonych foremkach do mini-muffinek. Równomiernie dociśnij dno i boki foremek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Waniliowe Lub Słodzona Bita śmietana Do Podania, OpcjonalnieLody Waniliowe Lub Słodzona Bita śmietana Do Podania, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Kandyzowanego Imbiru, Zmiksowanego W Malakserze1 1/2 Szklanki Kandyzowanego Imbiru, Zmiksowanego W Malakserze
1/4 Szklanki Posiekanej Pepperoni1/4 Szklanki Posiekanej Pepperoni
3
W małej misce ubij jajko, brązowy cukier, roztopione masło i skórkę pomarańczową, aż się połączą. Wymieszaj z orzechami pekan. Nałóż 1-1/2 łyżeczki nadzienia do każdej filiżanki; udekoruj żurawiną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Konserwowane Lub Mrożone Wiśnie Cierpkie Bez Pestek, OdsączoneKonserwowane Lub Mrożone Wiśnie Cierpkie Bez Pestek, Odsączone
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Niesolonego Masła, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Niesolonego Masła, Podzielone
Czy Lukier Kokosowo-orzechowyCzy Lukier Kokosowo-orzechowy
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżeczki Przyprawy Do Mięsa2 łyżeczki Przyprawy Do Mięsa
4
Piecz przez 20-25 minut lub do momentu, aż skorupa będzie złota, a nadzienie gotowe. Ostudź w foremkach przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Posiekanej Pepperoni1/4 Szklanki Posiekanej Pepperoni
5
Przenieść na kratkę do ostygnięcia.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn