Tarty Z Orzechów Grzybowych
Ten przepis służy 10. Oglądasz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 170 kalorii, 3G białka, oraz 10g tłuszczu na porcję. Za 56 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś koszerną sól i pieprz, cebulę, tymianek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 15 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 23%. Ten wynik nie jest tak niesamowity. Spróbuj Tarty Z Orzechami Włoskimi, Orzech Karmel Mini Tarty, oraz Pieczone tarty jabłkowo-orzechowe dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Spryskaj 12-liczącą się foremkę do muffinek nieprzywierającym sprayem do gotowania.
Przygotuj mieszankę ciasta zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Równomiernie podziel ciasto na 10 części. Podziel ciasto między kubki foremki do muffinek i dociśnij do dna i do góry boków równą warstwą, aby utworzyć mini skórkę. Podczas przygotowywania nadzienia wstaw do lodówki.
Rozgrzej olej rzepakowy na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj grzyby, czosnek, tymianek i cebulę. Dopraw solą i pieprzem.
Smaż, aż grzyby będą złote. Odłóż 10 plasterków grzybów, aby udekorować wierzch tart. Odłóż 1/3 szklanki pieczarek i cebuli na rundę 2 przepis na duszoną wołowinę i zupę grzybową.
Dodaj pozostałe smażone grzyby i cebulę z orzechami włoskimi do miski robota kuchennego wyposażonego w nasadkę na ostrze. Puls, aby grubo posiekać.
Dodaj bułkę tartą i bulion wołowy, a puls kilka razy, aby wymieszać.
Wlej mieszankę grzybów i orzechów włoskich do skórki ciasta w foremce na muffinki. Na wierzch każdy z zarezerwowanym plasterkiem grzyba.
Piec, aż skórka będzie złota, 20 do 25 minut.
Wyjmij z piekarnika i ostudź w formie około 30 minut przed ostrożnym wyjęciem tart.