Tarty Marmurkowe
Marmurkowe tarty wymagają około 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 24 i kosztuje 15 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 80 kalorii. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 15 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka wody, cukru, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 11%. Spróbuj Żyto Marmurkowe, Marmurkowe jajko, oraz Marmurkowe Jajka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
Mąkę połączyć, 1/3 szklanki cukru, kakao i sól.
Pokrój w maśle, aż mieszanina będzie krucha.
Posypać zimną wodą, 1 łyżka na raz, mieszając delikatnie, aż cała mieszanina zostanie zwilżona.
Uformuj tę mieszaninę w kulkę. Uformuj ciasto na dwadzieścia cztery 1-calowe kulki i naciśnij na dole iw górę po bokach niedużych 1 3/4-calowych kubków muffin.
W małej misce ubić serek śmietankowy i 3 łyżki cukru, aż będzie puszysty. Oddzielić jajko i ubić w żółtku, śmietanie i wanilii.
Masę z serem śmietankowym podzielić równomiernie między kubki na muffinki. Top każdy z około 1/2 łyżeczki chipsów czekoladowych.
Nożem lub pałeczką lekko zawirować czekoladę w mieszaninę tylko do marmuru. Powrót do piekarnika i piec przez 20-25 minut więcej.
Lekko ostudzić na patelni.
Wyjąć i ostudzić na stojaku.