Tarty Malinowo-Serowe

Tarty Malinowo-Serowe
Jedna porcja zawiera 1117 kalorii, 12g białka, oraz 58 g tłuszczu. Na $2.99 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 8 minut. Udaj się do sklepu i odbierz serek śmietankowy, ciasto z krakersami graham, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Tarty Z Kremem Malinowym, Tarty Z Kremem Malinowym, oraz Tarty Z Kremem Malinowo-Cytrynowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 4 składniki w dużej misce. Beat z mikserem z dużą prędkością 1 do 2 minut lub do gładkiej. Łyżka mieszanki sera równomiernie do skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Umieść dżem w średniej misce; wymieszaj trzepaczką do uzyskania gładkiej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
DżemDżem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodać maliny, mieszając aż do obtarcia; łyżkę równomiernie na serowym nadzieniu w każdej tarcie.
Składniki, których będziesz potrzebować
MalinyMaliny
SerSer
4
Podawać natychmiast, lub przechowywać w lodówce 3 godziny lub aż dokładnie schłodzone.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W8 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia11
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn