Tarty jabłkowe z kandyzowanym imbirem

Tarty jabłkowe z kandyzowanym imbirem
Tarta jabłkowa z kandyzowanym imbirem może być tylko deserem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 839 kalorii, 11g białka, oraz 51 g tłuszczu na porcję. Na 1,79 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis z jedzenia i wina ma 1 fanów. Jeśli masz kandyzowany imbir, lody riesling o późnych zbiorach, złote pyszne jabłka-obrane i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Miodowo-imbirowe tarty jabłkowe z cynamonem i cukrem orzechy włoskie, Tarty Cytrynowe Kandyzowane, oraz Bezglutenowy krem imbirowy bułeczki z domowej roboty kandyzowanym imbirem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Na lekko posypanej mąką powierzchni rozwałkuj ciasto francuskie o grubości 1/4 cala. Używając pokrywy patelni jako prowadnicy, Wytnij osiem nabojów 51/2 cala. Nakłuć rund ciasta widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Arkusze Ciasta FrancuskiegoArkusze Ciasta Francuskiego
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Przełożyć do 2 pergaminowych blach do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
4
Ułóż plasterki jabłka na cieście, nakładając je lekko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
5
Każdą tartę posypać 1/2 łyżki cukru i piec na dolnej półce piekarnika przez około 30 minut, lub do złotego koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
6
Wyjąć blachy do pieczenia z piekarnika i przenieść tarty do poszczególnych płyt.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
7
Tarty posypać cynamonem, a każdą z nich polać gałką lodów Riesling z późnego zbioru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Późne żniwa RieslingPóźne żniwa Riesling
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Może Dietetyczna śmietanka SodowaMoże Dietetyczna śmietanka Sodowa
8
Udekoruj kandyzowanym imbirem i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Imbir KandyzowanyImbir Kandyzowany
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia8
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn