Tartlety bananowe to Wegetariańskie hor d ' oeuvre. Jedna porcja zawiera 829 kalorii, 8G białka, oraz 40 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 1,29 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz jajko, plus 2 łyżki masła, sok z cytryny i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Polane rumem tartaletki bananowe, Tartaletki bananowe z kremem czekoladowym, oraz Tartaletki Z Kremem Czekoladowo-Bananowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W maszynce, połączyć mąkę, cukier i sól i pulse do mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2
Dodać masło i pulsować, aż mieszanina przypomina Gruboziarnisty posiłek. W małej misce ubij jajko z wodą, a następnie dodaj je do procesora i pulsuj, aż się połączą.
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Przenieść ciasto na powierzchnię roboczą i zebrać go w kulkę. Podziel ciasto na 6 równych kawałków i spłaszczyć każdy kawałek na 4-calowy dysk. Owinąć każdy dysk w plastiku i przechowywać w lodówce przez 30 minut lub do 1 dnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
4
Rozgrzej piekarnik do 350 i lekko masło sześć 4-na-1-calowe formy pierścieniowe lub patelnie tartlet z wyjmowanymi spodami. Jeśli używasz form pierścieniowych, wyłóż blachę do pieczenia papierem do pieczenia. Na lekko posypanej mąką powierzchni roboczej rozwałkuj krążki ciasta na okrągłe okrągłe o grubości 1/8 cala i delikatnie włóż je do foremek. Obetnij każdy zwis.
Dodać 4 puree bananowe i miód i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, mieszając, aż gorące w dotyku i bardzo gładkie, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki: Posiekane Orzechy Włoskie I Polewa Z Gorących Lodów Czekoladowych
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
10
Dodać 2 łyżki soku z cytryny i gałki muszkatołowej, następnie przenieść puree do miski do całkowitego ostygnięcia. W średniej misce ubij śmietanę z cukrem cukierniczym, aż będzie jędrna. Dodać puree bananowe do bitej śmietany i schłodzić.
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
11
Do 1 godziny przed podaniem pokroić pozostałe 4 banany o grubości 1/3 cala i wymieszać z pozostałymi 2 łyżkami soku z cytryny. Roztopić pozostałe 2 łyżki masła na średniej patelni.