Tartaletki Ze Szpinakiem I Boczkiem
Przepis szpinak boczek Tartlets mogą być wykonane w około 40 minut. Jedna porcja tego dania zawiera około 1G białka, 3G tłuszczu i w sumie 43 kalorie. Za 17 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 30. Jeśli masz pod ręką paski boczku z indyka, szpinak, serek śmietankowy i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi ci smak domu. Działa dobrze jako hor d ' oeuvre. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Tartaletki Z Boczkiem, Chrupiące Tartaletki Ze Szpinakiem Filo, oraz Tartaletki ze szpinakiem i kozim serem.
Instrukcje
W małej misce ubij pierwsze sześć składników, aż się połączą. Łyżka napełniania do muszli tarta.
Ułóż na nie natłuszczonej blasze do pieczenia.
Piec w temperaturze 350° przez 10 minut.
Posyp boczkiem; piec 2-5 minut dłużej lub do momentu zastygnięcia nadzienia, a muszle lekko się zrumienią.
Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti
Cream Sherry, Port i Moscato d ' Asti to moje najlepsze typy na Tartlet. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Johnson Estate Cream Sherry z 5 poza 5 Ocena gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Dobrze teraz, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w zimne popołudnia, podawane z biscotti do zanurzenia w ""włoskim stylu"". "