Tartaletki Truskawkowe

Tartaletki Truskawkowe
Tartaletki truskawkowe wymagają około 1 godzina i 35 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 235 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz cytrynę, śmietanę, cukier puder i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest idealny do Dzień Matki. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 9%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Tartaletki Truskawkowe, Tartaletki Truskawkowe, oraz Strawberry Brie Tartlets.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Wyposażenie specjalne: szpatułka offsetowa, podkładka silikonowa, blacha do pieczenia, mała puszka na muffinki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka OffsetowaSzpatułka Offsetowa
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Taca Na MuffinkiTaca Na Muffinki
3
Umieść truskawki na płaskiej powierzchni i pokroić je, szeroko, w plastry grubości 1/4 cala. Plastry powinny być wystarczająco cienkie, aby lekko zginać się podczas ich cięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
TruskawkiTruskawki
4
Za pomocą obieraczki do warzyw i lekkim dotykiem usuń skórkę z połowy cytryny. Spróbuj usunąć skórkę w małych kawałkach i pozostawić pestkę (białą część). Sok z cytryny i limonki i dodać je do miski wraz ze skórką, cukrem i truskawkami. Przykryć miskę i przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
TruskawkiTruskawki
WarzywaWarzywa
SokSok
CytrynaCytryna
CukierCukier
WapnoWapno
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ObieraczkaObieraczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. W międzyczasie przesiać cukier puder i mąkę do średniej miski. Użyj rąk, aby przesunąć cukier i mąkę przez sitko, aby ułatwić. Wymieszać z roztopionym masłem i sokiem pomarańczowym. Wymieszać, aby zmiksować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Sok PomarańczowySok Pomarańczowy
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
PiekarnikPiekarnik
6
Odwróć blachę do pieczenia i połóż ją na płaskiej powierzchni. Pokryj go cienką warstwą nieprzywierającego sprayu jako dodatkowy środek ostrożności przed przyklejeniem. Łyżka obfite łyżeczki ciasta w pobliżu rogu arkusza i użyć małej szpatułki przesunięcie rozłożyć go cienko w mały, niedoskonały owal. Uważaj, aby pozostawić przestrzeń między każdym owalem, ponieważ będą się rozprzestrzeniać po upieczeniu. Powinieneś być w stanie zmieścić około 12 na tacy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka OffsetowaSzpatułka Offsetowa
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
7
Piec je w piekarniku, aż jasnobrązowy, o 5 do 8 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Wyjmij tacę z piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
9
Umieść tacę za odwróconą puszkę na muffinki. Użyj szpatułki przesuniętej, aby podnieść muszle, 1 na 1, z tacy. Używając palców, połóż skorupę na dnie puszki muffin, naciskając w dół, aby utworzyć tartą skorupę. Boki pokrywają się lub są wyższe niż otwór muffinki. Twoim celem jest, aby skorupa tarta wypełnić z truskawkami. Powtórz z pozostałymi pociskami. Pozwól im ostygnąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
TruskawkiTruskawki
Muszle MakaronuMuszle Makaronu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka OffsetowaSzpatułka Offsetowa
Taca Na MuffinkiTaca Na Muffinki
10
Odcedzić płyn z truskawek i wlać do małej patelni. Zmniejszyć na średnim ogniu, aż stanie się syropowaty i gruby.
Składniki, których będziesz potrzebować
TruskawkiTruskawki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
11
Wlać z powrotem na truskawki i wrzucić do blend. Wróć do lodówki, aby ponownie schłodzić. Gdy będziesz gotowy do podania, na dno każdej skorupki włóż małą łyżkę kwaśnej śmietany, a na wierzch polej truskawkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
TruskawkiTruskawki
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
12
Posypać odrobiną cukru granulowanego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
13
Podawać natychmiast.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia0
Magazyn