Tarta ze śliwkami i orzechami laskowymi

Tarta ze śliwkami i orzechami laskowymi
Tarta śliwkowo-orzechowa to Wegetariańskie deser. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 255 kalorii, 4G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 1,22 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka crème fraîche, jajka, suszone śliwki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Chrupiąca śliwka z dodatkiem orzechów laskowych, Tarta Ze Śliwkami, oraz Tarta z jabłkami i śliwkami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piec 1/2 szklanki orzechów laskowych w płytkiej patelni na 350, mieszając od czasu do czasu, 15 minut lub do tosty. (Skórki będą bardzo ciemne.) Owiń orzechy w czysty ręcznik kuchenny; odstawić 20 minut. Rub orzechy energicznie, aby poluzować Skórki; Odrzuć Skórki. Orzechy posiekać; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety Z żeberek Jagnięcych, Kości SmażoneKotlety Z żeberek Jagnięcych, Kości Smażone
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Przynieś śliwki i wodę do pokrycia do wrzenia w średniej wielkości rondlu nonaluminum na dużym ogniu; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 30 minut. Fajne; drenaż.
Składniki, których będziesz potrzebować
śliwkiśliwki
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
3
Cukier i kolejne 3 składniki przetworzyć w maszynce do gotowania, aż do wymieszania, zatrzymując się, aby zeskrobać boki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
4
Śliwki rozprowadzić w cieście tartej skorupki; posypać orzechami laskowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety Z żeberek Jagnięcych, Kości SmażoneKotlety Z żeberek Jagnięcych, Kości Smażone
śliwkiśliwki
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
5
Wlać mieszaninę crme frache na orzechy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
6
Tarta układamy na większej płytkiej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Piec w temperaturze 375 przez 55 minut lub do momentu ustawienia, ekranując folią aluminiową po 40 minutach, aby zapobiec nadmiernemu brązowieniu. Schłodzić na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
8
Udekoruj bitą śmietaną i posiekanymi tostami z orzechów laskowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słodzona Bita śmietanaSłodzona Bita śmietana
Kotlety Z żeberek Jagnięcych, Kości SmażoneKotlety Z żeberek Jagnięcych, Kości Smażone
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia4
Magazyn