Tarta Z Truflami Pomarańczowymi Kandyzowanymi

Tarta Z Truflami Pomarańczowymi Kandyzowanymi
Kandyzowana tarta z truflami pomarańczowymi to Wegetariańskie deser. Na 1,19 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 487 kalorii, 5G białka, oraz 29g tłuszczu każdy. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, cukier, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 12 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciemna trufla, kandyzowana wiśnia i Prażone lody migdałowe, Pachnące pomarańczą słodko-gorzkie ciasto czekoladowe z kandyzowaną krwią kompot pomarańczowy, oraz Tarta Z Truflami Malinowymi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pulse pierwsze 3 składniki w robocie kuchennym 3 lub 4 razy lub aż do połączenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
2
Dodać masło i pulsować 5 lub 6 razy lub aż kruchy. Po uruchomieniu procesora stopniowo dodawaj 2 łyżki. woda, żółtko i wanilia; proces, aż ciasto utworzy kulkę i opuści boki miski, dodając więcej wody, jeśli to konieczne. Przykryć i schłodzić 1 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
WaniliaWanilia
MasłoMasło
CiastoCiasto
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Rozwałkuj ciasto na 12-calowe koło na lekko posypanej mąką powierzchni. Dopasuj ciasto do 9-calowej patelni z wyjmowanym dnem. Odciąć nadmiar ciasta, pozwalając krawędzie zwisają 1/2"; złożyć w zwis na wewnętrznej krawędzi patelni, tworząc podwójne grube boki. Dno ciasta przebić widelcem; zamrozić 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma TartaForma Tarta
PatelniaPatelnia
4
Piec w 375 przez 30 minut lub do lekko rumiane. Całkowicie schłodzić w patelni na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
5
W średnim rondlu ubijamy śmietanę i 3 składniki. Doprowadzić do duszenia na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do BiciaKrem Do Bicia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrzepaczkaTrzepaczka
6
Dodać czekoladę i ubijać na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
7
Wlać nadzienie do upieczonej Skórki. Przechowywać w lodówce 2 godziny lub do firmy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
8
Ubij razem 1 szklankę wody, 1 szklankę cukru i, w razie potrzeby, 1/2 łyżeczki. curry w dużej ciężkiej patelni. Gotować na wolnym ogniu, mieszając, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Curry W ProszkuCurry W Proszku
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
TrzepaczkaTrzepaczka
9
Dodaj plasterki pomarańczy do patelni. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie; gotować na wolnym ogniu 25 do 30 minut, obracając plasterki od czasu do czasu, lub aż plasterki pomarańczy są przezroczyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry PomarańczyPlastry Pomarańczy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
10
Zdjąć patelnię z ognia; pozostawić plasterki pomarańczy do ostygnięcia w syropie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry PomarańczyPlastry Pomarańczy
SyropSyrop
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
11
Przed podaniem ułóż plasterki pomarańczy na wierzchu tarty. Łyżka pozostałego syropu na każdej porcji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry PomarańczyPlastry Pomarańczy
SyropSyrop
12
Napraw to szybciej: Pomiń domową skórkę (pierwsze 7 składników) i użyj 1/2 15-uncji. pakiet chłodniczych piecrust. Rozwiń piecrust i dopasuj do patelni. Kutas widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
13
Piec w 375 przez 18 minut lub do złotego koloru. Całkowicie ostudzić i kontynuować napełnianie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 12 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia3
Magazyn