Tarta Z Serem Wiśniowo-Morelowym

Tarta Z Serem Wiśniowo-Morelowym
Na 1,02 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 330 kalorii, 4G białka, oraz 21 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Mieszanka mąki uniwersalnej, mleka, moreli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Tarta Cherry Cream Cheese Jogurt Dip, Pieczona Tarta Cherry & Cream Cheese Wontons, oraz Tarta migdałowa, Morelowa i Wiśniowa.

Instrukcje

1
Mąkę, cukier i sól wymieszać w procesorze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
SólSól
2
Dodać masło i przetworzyć, włączając / wyłączając, aż mieszanina będzie przypominać bardzo grubą potrawę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
3
Dodać żółtko i przetworzyć, aż utworzą się wilgotne grudki. Zebrać ciasto w piłkę; spłaszczyć na dysku. Owinąć w plastik; schłodzić 1 godzinę. (Można przygotować 1 dzień wcześniej. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
1 Duża żółta Cebula, Pokrojona W ósemki1 Duża żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
żółtko Jajażółtko Jaja
4
Pozostawić lekko zmiękczyć w temperaturze pokojowej przed rozwałkowaniem.)
1
W średniej misce ubić serek śmietankowy i skórkę pomarańczową, aby zmiksować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Cukier, żółtka, skrobię kukurydzianą i mąkę ubić w małej misce na gładką masę. Mleko zagotować na wolnym ogniu w rondlu. Stopniowo ubijaj gorące mleko w mieszaninę żółtkową; wróć do tej samej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
żółtko Jajażółtko Jaja
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrzepaczkaTrzepaczka
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
PatelniaPatelnia
3
Ubij na małym ogniu, aż krem zgęstnieje i zagotuje się. Chłodny krem 15 minut. Ubić ledwo ciepły krem do masy serowej. Bezpośrednio na powierzchnię nadzienia wcisnąć folię; schłodzić do ostygnięcia, co najmniej 3 godziny i do 1 dnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
BudyńBudyń
1 Duża żółta Cebula, Pokrojona W ósemki1 Duża żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
TrzepaczkaTrzepaczka
4
Rozwałkuj ciasto na lekko posypanej mąką powierzchni do 12-calowej rundy.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
5
Przenieś na patelnię o średnicy 9 cali z wyjmowanym dnem. Naciśnij ciasto delikatnie na miejsce; przyciąć nadmiar ciasta. Zamrozić 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma TartaForma Tarta
6
Rozgrzej piekarnik do 204°. Wyłóż skorupę folią; wypełnij suszoną fasolą lub ciężarami ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SuszonaFasola Suszona
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
7
Piec ciasto 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Usunąć folię i fasolę. Obniżyć temperaturę pieca do 191°.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
9
Upiec ciasto na złoty, piercing widelcem, jeśli dno pęcherzyków, o 5 protokół. Chłodna skórka w patelni na stojaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
10
Rozłóż nadzienie z serem śmietankowym na skórce. Ułóż wiśnie, ścięte bokiem w dół, w 2 koncentrycznych kręgach wokół krawędzi tarty. Morele układamy na środku tarty, lekko nakładając się na siebie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
MorelaMorela
CzereśnieCzereśnie
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
11
Pozostałe wiśnie umieść na środku. Konfitury wymieszać w rondlu na małym ogniu, aż zaczną się topić. Przecedzić do małej miseczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzetworyPrzetwory
CzereśnieCzereśnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
12
Posmaruj owoce wystarczającą ilością konserw do polewania.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzetworyPrzetwory
OwoceOwoce
GlazuraGlazura
13
Podawać natychmiast lub schłodzić do 6 godzin.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn