Tarta z rukolą, figami i Prosciutto
Rukola, Figa i Prosciutto tarta może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Na 1,75 zł za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 296 kalorii, 7G białka, oraz 26g tłuszczu każdy. Wiele osób przygotowało ten przepis, a 152 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś prostokąt ciasta francuskiego, oliwy z oliwek, figi i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Pizza Rukola & Prosciutto, Prosciutto z gruszkami i rukolą, oraz Rukola-Pizza Prosciutto.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°. Wyłóż dużą blachę do pieczenia z pergaminem.Na obsypanej mąką powierzchni roboczej rozwałkuj ciasto francuskie na prostokąt .
Ciasto przełożyć na blachę do pieczenia.Ułóż na wierzchu plasterki figi i połowę sera.
Piec, aż puffs crust, o 15 protokół.Wrzucić rukolę z odrobiną oliwy z oliwek i soli i pieprzu, do smaku. Wierzch tarty z kawałkami rukoli i prosciutto.
Pokroić na małe porcje i podawać.