Tarta Z Prażonym Czosnkiem I Karmelizowaną Cebulą
Need a pescatarian hor d ' oeuvre? Prażony czosnek i karmelizowana tarta cebulowa może być świetnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 12 i kosztuje 63 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 236 kalorii. Jeśli masz cebulę, sól i pieprz, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Karmelizowana tarta z cebulą i pieczoną papryką czerwoną, Kozi Ser, Karmelizowana Cebula I Tarta Z Pieczoną Czerwoną Papryką, oraz Prażony czosnek i karmelizowany dżem cebulowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Mąkę, sól i cukier wymieszać w robocie kuchennym.
Masło pokroić w kostkę 1/2 cala.
Dodaj do procesora i Pulse 5 razy (1 1/2 sekundy każdy impuls), aż mieszanina ma grochu wielkości kulek masła nadal widoczne w mące.
Dodaj zimną wodę, szybko pulsując mieszaninę mąki, aby równomiernie rozprowadzić wodę przez mieszankę masło-mąka(nie mieszaj).
Wylać mieszaninę na folię. Połącz w kulkę wewnątrz plastikowej folii, a następnie spłaszcz w dysk.
Przechowywać w lodówce przez co najmniej 30 minut i do 24 godzin.
Rozwałkować lub zamrozić ciasto do 1 miesiąca.
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni.
Wytnij czubek głowy czosnku. Zawiń czosnek w folię i piecz przez około 45 minut, aż ząbki czosnku będą miękkie. Zmiksowany czosnek wraz z sardelą rozgnieść na pastę i odstawić.
Rozgrzać oliwę z oliwek na patelni saute. Pokrój cebulę i umieść na patelni.
Saute przez 20-25 minut, aż cebula jest rumiane i karmelized. Doprawić solą i pieprzem.
Rozwałkować ciasto ciasto do 11 cala rundy.
Ułożyć na pergaminie na blasze do pieczenia.
Rozmaz pasty czosnek / sardela na dnie ciasta ciasto, pozostawiając 2 cala granicy. Cebulę, kozi ser i parmezan załadować na środek i posypać wierzch orzechami włoskimi.
Złóż zewnętrzną 2-calową krawędź ciasta na środku w sposób nakładający się (myśl rustykalna tarta).
Posmaruj złożoną krawędź białkiem jajka i posyp ziołami prowansalskimi.
Piec tartę w temperaturze 425 stopni F przez 10 minut, następnie zmniejszyć do 375 stopni F i piec przez kolejne 20-25 minut, aż skorupa będzie złota.