Tarta Z Prażonym Czosnkiem I Karmelizowaną Cebulą

Tarta Z Prażonym Czosnkiem I Karmelizowaną Cebulą
Need a pescatarian hor d ' oeuvre? Prażony czosnek i karmelizowana tarta cebulowa może być świetnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 12 i kosztuje 63 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 236 kalorii. Jeśli masz cebulę, sól i pieprz, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Karmelizowana tarta z cebulą i pieczoną papryką czerwoną, Kozi Ser, Karmelizowana Cebula I Tarta Z Pieczoną Czerwoną Papryką, oraz Prażony czosnek i karmelizowany dżem cebulowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Mąkę, sól i cukier wymieszać w robocie kuchennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2
Masło pokroić w kostkę 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
3
Dodaj do procesora i Pulse 5 razy (1 1/2 sekundy każdy impuls), aż mieszanina ma grochu wielkości kulek masła nadal widoczne w mące.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
4
Dodaj zimną wodę, szybko pulsując mieszaninę mąki, aby równomiernie rozprowadzić wodę przez mieszankę masło-mąka(nie mieszaj).
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka MąkiMieszanka Mąki
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
5
Wylać mieszaninę na folię. Połącz w kulkę wewnątrz plastikowej folii, a następnie spłaszcz w dysk.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
6
Przechowywać w lodówce przez co najmniej 30 minut i do 24 godzin.
7
Rozwałkować lub zamrozić ciasto do 1 miesiąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
8
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
9
Wytnij czubek głowy czosnku. Zawiń czosnek w folię i piecz przez około 45 minut, aż ząbki czosnku będą miękkie. Zmiksowany czosnek wraz z sardelą rozgnieść na pastę i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
10
Rozgrzać oliwę z oliwek na patelni saute. Pokrój cebulę i umieść na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
11
Saute przez 20-25 minut, aż cebula jest rumiane i karmelized. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
12
Rozwałkować ciasto ciasto do 11 cala rundy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Na CiastoCiasto Na Ciasto
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
13
Ułożyć na pergaminie na blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
14
Rozmaz pasty czosnek / sardela na dnie ciasta ciasto, pozostawiając 2 cala granicy. Cebulę, kozi ser i parmezan załadować na środek i posypać wierzch orzechami włoskimi.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Pasta AnchoisPasta Anchois
Ser KoziSer Kozi
Ciasto Na CiastoCiasto Na Ciasto
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
15
Złóż zewnętrzną 2-calową krawędź ciasta na środku w sposób nakładający się (myśl rustykalna tarta).
16
Posmaruj złożoną krawędź białkiem jajka i posyp ziołami prowansalskimi.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Czerwonych Lub Zielonych Winogron Bez Pestek, Przekrojonych Na Pół2 Szklanki Czerwonych Lub Zielonych Winogron Bez Pestek, Przekrojonych Na Pół
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
17
Piec tartę w temperaturze 425 stopni F przez 10 minut, następnie zmniejszyć do 375 stopni F i piec przez kolejne 20-25 minut, aż skorupa będzie złota.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
18
Podawać na ciepło.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn