Bakery Fruit Tart może być tylko deser szukasz. Na 1,31 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 246 kalorii. Ten przepis służy 16. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz unbaked ciasto Skórki, skrobia kukurydziana, pół i pół śmietany, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 45%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Magnolia Bakery Blueberry Muffins-zrób muffinki tak, jak robią to w piekarni, Tarta Owocowa, oraz Tarta Owocowa.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (205 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Umieść każdą skórkę ciasta w 9-calowym naczyniu na ciasto i ułóż ciasto podwójną warstwą folii aluminiowej i warstwą ciężarów na ciasto lub suszonej fasoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola Suszona
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
Drobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do Podania
3
Piec w nagrzanym piekarniku, aż krawędzie skórki będą złote, około 10 minut. Ostrożnie wyjąć folię i ciężary i piec, aż skorupy mają ustawione, o 5 protokół więcej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki
4
Wyjąć z piekarnika; odstawić do ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Przynieś 3/4 szklanki wody, sok z limonki, cukier i zarezerwowany płyn z pomarańczy mandarynkowych na wolnym ogniu w rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Gruszek Pokrojonych W Plasterki, Odsączonych I Posiekanych
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
6
Wymieszać skrobię kukurydzianą i 1 łyżkę wody w małej misce; wymieszać do rondla. Kontynuuj gotowanie na wolnym ogniu, aż syrop zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Zdjąć z ognia; odstawić.
8
Ubić mleko, pół na pół, i ekstrakt waniliowy do mieszanki budyniu waniliowego w dużej misce. Pozostaw budyń do zagęszczenia na 5 minut przed rozłożeniem równomiernie do pieczonej skorupy ciasta. Na budyniu dekoracyjnie ułożyć truskawki, kiwi, morele i segmenty mandarynki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mandarynka Pomarańcza Sekcje
Opakowanie żelatyny Truskawkowej
(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)
1/2 łyżki Niskosłodzonej Konfitury Truskawkowej
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
1/2 Kwarty śmietanki Kremówki, Ubitej, Do Podania
Kolorowe Ciastka Ryżowe Mochi
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
9
Przygotowaną glazurę dokładnie skropić na każdym cieście. Przed podaniem schłodzić w lodówce.