Tarta z orzechów limonkowo-Makadamia
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj tarty z orzechów limonki i makadamia. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 464 kalorie. Ten wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 1,13 zł za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz sok z limonki, cukier, ozdoby: orzechy makadamia i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Mini Tarta Lime Macadamia Nut Pie, Tarta Z Orzechów Makadamia, oraz Tarta Z Makadamia-Ananasem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać razem 4 pierwsze składniki. Mocno naciśnij mieszankę okruchów równomiernie na dole i na górze 10-calowej patelni do tarty.
Piec ciasto na 350 przez 7 do 9 minut. Cool on wire rack.
Ubij razem jajka, startą skórkę z limonki i świeży sok z limonki w rondlu bez aluminium na małym ogniu.
Dodaj 1 szklankę cukru, 6 łyżek stopionego masła, a w razie potrzeby, barwnik spożywczy; gotować, stale ubijając, 8 minut lub aż mieszanina wapna jest zagęszczona i bąbelkowa.
Wlać nadzienie do przygotowanej Skórki; przykryć i schłodzić 4 godziny lub do zestawu.
Usunąć boki tart pan i udekorować, w razie potrzeby.