Tarta z miodem i Nektarynką z bitą Mascarpone

Tarta z miodem i Nektarynką z bitą Mascarpone
Miód jabłko i nektarynka tarta z bitą Mascarpone wymaga około 35 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 723 kalorie, 9g białka, oraz 55 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.39 za porcję. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Mieszanka cukru, nektaryny, sera mascarpone i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Nektarynowa Tarta Mascarpone, Tarta z nektaryną i Mascarpone w skórce Gingersnap, oraz Babeczki Z Maślanki Nektarynowej Z Bitą Śmietaną dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Linia 1 duża blacha do pieczenia z pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2
Wyłożyć ciasto francuskie na mąkę i pokroić na 4 równe kwadraty. Oddzielić kwadraty i pozostawić trochę miejsca między nimi na blasze do pieczenia. Stwórz obramowanie wokół wnętrza każdego kwadratu, punktując około 1/2 cala wokół wnętrza kwadratu. Nakłuć ciasto wewnątrz małego kwadratu. Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 30 minut i do 1 dnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
3
Umieść 1 stojak w górnej trzeciej i 1 stojak w dolnej trzeciej części piekarnika i rozgrzej do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Na każdym placu ciasta, nakładają plastry jabłka i nektaryny, w granicach.
Składniki, których będziesz potrzebować
NektarynaNektaryna
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
5
Na każdą tartę posmarować owoce roztopionym masłem i posypać 1 łyżeczką cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
6
Piec tarty, aż ciasto będzie złote i jabłka będą miękkie, około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Każdą tartę skropić 1 łyżeczką miodu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
8
Tarty przenieść do stojaków; ostudzić 5 minut.
9
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
10
Gdy tarty schładzają się, ubijamy mascarpone z likierem pomarańczowym. Każdą schłodzoną tartę ułożyć mascarpone o Smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Likier PomarańczowyLikier Pomarańczowy
MascarponeMascarpone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia2
Magazyn