Tarta Z Maślanki Klonowej

Tarta Z Maślanki Klonowej
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj tarty z maślanki Klonowej. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 324 kalorie. Ten przepis służy 8 i kosztuje 50 centów za porcję. Udaj się do sklepu i podnieś kamienną mieloną mąkę kukurydzianą, jajka, drobny cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Poszczególne Klon masło tarta chleb budynie z sosem Klon Karmel, Tarta Cytrynowo-Maślana, oraz Tarta Z Jagodami I Maślanką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wlać mąkę, mąkę kukurydzianą, cukry i sól do miski robota kuchennego wyposażonego w metalowe ostrze i połączyć. Rozsypać masło na wierzchu i pulsować suchą mieszaniną, aby pokryć, a następnie kontynuować pulsowanie aż do chłodu i prawie piaszczystego, około ośmiu 3-sekundowych impulsów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Mżnij żółtko na górze i pulsuj ponownie, aż składniki będą wilgotne i ledwo zaczną zbrylać, o kolejne 8 impulsów. Ciasto powinno po prostu trzymać się razem, gdy wyciśniesz je w dłoni. Jeśli nie, dodaj 1 łyżeczkę zimnej wody i krótko pulsuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
3
Ciasto wyłożyć na lekko posmarowaną mąką powierzchnię roboczą. Rozsmaruj ciasto na powierzchni roboczej za pomocą pięty dłoni, aż zacznie się łączyć. Zbierz ciasto z powrotem i uformuj je w krążek. Owinąć w folię i schłodzić przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
4
Niech ciasto rozgrzeje się lekko przed rozwałkowaniem (jeśli rozwałkujesz, gdy jest zimne, pęknie).
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
5
Rozwałkuj ciasto na lekko posypanej mąką powierzchni roboczej za pomocą wałka do ciasta w kółka o grubości od 1/8 do 3/16 cala o średnicy od 10 do 11 cali. Dopasuj ciasto do 8-calowej patelni z wyjmowanym dnem. Nie martw się, jeśli trochę pęknie; możesz go załatać za pomocą niektórych dodatków. Mocno wciśnij ciasto na dno patelni, gdzie styka się z bokami, a następnie przewróć wałek do ciasta przez patelnię, aby odciąć zwis. Mocno docisnąć ciasto do boków patelni i z powrotem do góry palcami (czasami wałek do ciasta popycha ciasto po bokach patelni). Schłodzić w lodówce przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
świeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
6
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Umieść stojak na najniższym szczeblu piekarnika i umieść blachę do pieczenia na górze. Wyłożyć schłodzoną skórkę za pomocą 10-calowego filtra do kawy i odcedzić suszoną fasolą lub ryżem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SuszonaFasola Suszona
Dodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, OpcjonalnieDodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, Opcjonalnie
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
7
Umieść na gorącej blasze do pieczenia i piec, aż boki zaczną się złotobrązowe, 15 do 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
8
Wyjmij skorupę z piekarnika, ostrożnie usuń fasolę i filtrować, a następnie powrócić do piekarnika, aż całkowicie złocisty i pieczone przez, inny 10 do 15 protokół. Zmniejszyć ciepło do 325 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
9
Ostudzić przed dodaniem nadzienia, około 10 minut.
10
Do nadzienia: pulsuj cukier klonowy, mąkę i sól w robocie kuchennym, aż się połączą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier KlonowyCukier Klonowy
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
11
Dodać roztopione masło i pulse połączyć, a następnie dodać maślankę i wanilię i pulse ponownie połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
12
Dodaj jajka i pulsuj, aż się połączysz-nie przesadzaj. Przecedzić do skorupy tarty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
13
Piec tarta, aż boki są ustawione (mogą lekko puff) i środek nadal lekko jiggles po dotknięciu patelni, 30 do 35 minut. Schłodzić na stojaku przez co najmniej 45 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
14
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej, odpowiednio przyozdobione ciasteczkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 5 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn