Tarta Z Kremem Cytrynowym

Tarta Z Kremem Cytrynowym
Tarta z kremem cytrynowym może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje 60 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 320 kalorii, 4G białka, oraz 22g tłuszczu. 6 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka masła, niebielona mąka uniwersalna, ciężka śmietana do ubijania i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Przynosi ci to Epikurious. Z łyżeczką wynik 19%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Tarta Z Kremem Cytrynowym, Nowa Tarta Z Kremem Cytrynowym, oraz Tarta Z Kremem Cytrynowym.

Instrukcje

1
Maślane dno (nie boki) patelni o średnicy 9 cali z wyjmowanym dnem. Mąkę, cukier, startą skórkę cytryny i sól wymieszać w procesorze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka Z CytrynySkórka Z Cytryny
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma TartaForma Tarta
2
Dodać masło; zmiksować do uzyskania grubej mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
3
Dodać żółtka, zmiksować do uzyskania wilgotnych grudek. Zbierz ciasto w piłkę. Docisnąć do dołu i do góry przygotowanej patelni. Zamrozić skórkę, aż będzie jędrna, około 15 minut. Czy z wyprzedzeniem skorupa może być wykonana 2 dni do przodu. Przykryj; trzymaj zamrożone.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Piec ciasto 5 minut. Naciśnij boki z tyłu widelca, jeśli spadnie. Nadal piec do złotego, naciskając boki w razie potrzeby, o 18 minut dłużej. Całkowicie fajne. Utrzymuj temperaturę pieca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
1
Cukier, jajka, żółtka i skórkę z cytryny ubić w ciężkim średnim rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka Z CytrynySkórka Z Cytryny
CukierCukier
żółtko Jajażółtko Jaja
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrzepaczkaTrzepaczka
2
Ubić sokiem z cytryny i winem. Gotować na średnim ogniu, aż krem zgęstnieje i po prostu zaczyna bąbelkować, stale ubijając, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
BudyńBudyń
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Przenieść do średniej miski. Ostudzić do po prostu ogrzać, mieszając od czasu do czasu, około 15 minut. Stopniowo ubij śmietanę.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
4
Wlać nadzienie do skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
5
Piec tarta, aż nadzienie jest ustawione w centrum i zaczyna nadmuchać na brzegach, około 20 minut. Schłodzić w patelni na stelażu. Przechowywać w lodówce co najmniej 2 godziny i do 6 godzin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn