Przygotowanie tarty z jagodami zajmuje około 3 godzin i 27 minut od początku do końca. Ten przepis jest dla 8 osób i kosztuje 1,55 USD za porcję. Ten deser ma 707 kalorii , 6 g białka i 41 g tłuszczu na porcję. 9 osób uznało ten przepis za pyszny i sycący. Udaj się do sklepu i kup rodzaj orzechów, masło, serek śmietankowy i kilka innych rzeczy, aby przygotować go dzisiaj. Jest on dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje wynik Spoonacular wynoszący 0% , co jest bardzo złe (ale nadal można to naprawić). Podobne przepisy to Blueberry Crumble Tart with Cream Cheese Whipped Cream , Brilliant & Beautiful Blueberry Tart i Blueberry Loaf With Blueberry Syrup .
Instrukcje
1
Ciasto: Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rodzaj Orzechów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan Lub Innych Ulubionych Orzechów
2
Wymieszaj cukier puder, mąkę i masło w misce robota kuchennego, miksując, aż mieszanka utworzy kulkę (możesz mieszać ciasto ręcznie, jeśli chcesz). Palcami wciśnij ciasto do 12-calowej formy do tarty z wyjmowanym dnem, uważając, aby wcisnąć spód w zagłębienia w formie do tarty. Wklep orzechy w spód.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drobno Posiekane Orzechy Pekan Lub Inne Ulubione Orzechy
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
świeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Piec przez 10–12 minut, aż lekko się zrumienią.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Przed napełnieniem pozostawić do całkowitego ostygnięcia.
5
Nadzienie: W dużej misce miksera ubij serek śmietankowy z cukrem pudrem. W oddzielnej misce miksera ubij śmietanę kremówkę z cukrem, aż utworzą się miękkie szczyty. Wymieszaj ubitą śmietanę z mieszanką serka śmietankowego. Włóż tę mieszankę do schłodzonego ciasta i przykryj ją nadzieniem jagodowym. Schłodź w lodówce, aż będzie dobrze schłodzona, co najmniej 2 godziny.