Tarta z jabłkiem i kapustą
Tart Apple-and-Cabbage Toss is a bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 127 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz jabłka granny smith, pieprz, marchewki zapałek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Podrzucanie Kapusty Jabłkowej, Kapusta-Pomidor Makaron Wrzucić, oraz Sałatka Jabłkowo-Żurawinowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Kminek i nasiona kopru włoskiego umieścić w misce z moździerzem lub młynku do przypraw; szlifować za pomocą tłuczka lub młynka, aż nasiona staną się średnim proszkiem.
Połącz pieprz, ocet i zmiażdżone nasiona w małej misce; przykryj.
Ubić majonezem i cukrem. Doprawić solą do smaku.
Kapustę i kolejne 3 składniki połączyć w dużej misce.
Dodać mieszaninę octu, i wrzucić do mieszania.
Odstawić na 10 minut do 1 godziny przed podaniem.