Tarta z ciasta francuskiego ze świeżymi pomidorami i serem
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 433 kalorie. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.07 za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz ser ricotta, pieprz, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tarta z ciasta francuskiego inspirowana margheritą (ze świeżym Pesto), Ciasto Francuskie Tarta Pomidorowa, oraz Tarta z trzema Serkami i ciastem francuskim dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204° i ułóż stojak na środku. Wyłożyć blachę do pieczenia papierem do pieczenia; odstawić.
Pokrój ciasto francuskie na 6 (4-calowych) kwadratów i umieść na przygotowanej blasze do pieczenia.
Posmaruj cienką warstwą jajka i piecz, aż się złoci i wydmuchnie, około 20 minut.W międzyczasie, doprowadzić ocet balsamiczny i miód na wolnym ogniu na średnim ogniu w małym rondlu. Gotować do zmniejszenia i syropy, o 3 do 5 protokół; odstawić.
W średniej misce umieścić ricottę i kozi ser, doprawić solą i pieprzem i wymieszać do równomiernego połączenia. Mieszaninę równomiernie podzielić między kwadraty ciasta francuskiego i rozprowadzić na równą warstwę. Pomidory podzielić na ser i doprawić solą i pieprzem.