Tarta z chrupiącymi jabłkami

Tarta z chrupiącymi jabłkami
Tarta z chrupiącymi jabłkami to przepis na wegetariańskie lacto ovo z 8 porcjami. Ten deser ma 144 kalorie , 1 g białka i 4 g tłuszczu na porcję. Za 70 centów za porcję przepis ten pokrywa 3% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do podania na talerzu przepis ten zajmuje około 1 godziny i 15 minut . 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Ten przepis z Taste of Home wymaga proszku do pieczenia, masła, tartych jabłek i mielonego cynamonu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że przepis ten zasługuje na ocenę spoonacular wynoszącą 0% . Ta ocena jest bardzo zła (ale nadal możliwa do poprawienia). Apple Crisp - Low Calorie , Apple-Pomegranate Crisp i Apple-Walnut Crisp są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
W dużej misce wymieszaj mąkę, proszek do pieczenia, sól i cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/3 Szklanki Melasy1 1/3 Szklanki Melasy
Zimne Niesolone Masło (1 Kostka), Pokrojone W KostkęZimne Niesolone Masło (1 Kostka), Pokrojone W Kostkę
(puszki Każda) Pokrojonych W Plasterki Gruszek, Dobrze Odsączonych(puszki Każda) Pokrojonych W Plasterki Gruszek, Dobrze Odsączonych
Nieprażone Pestki DyniNieprażone Pestki Dyni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciepła śmietanka Pół Na Pół (110° Do 115°)Ciepła śmietanka Pół Na Pół (110° Do 115°)
2
Dodaj masło i mieszaj, aż mieszanka będzie miała konsystencję drobnych okruchów.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Gruszka (np. Anjou Lub Bartlett), Drobno Posiekana1 Gruszka (np. Anjou Lub Bartlett), Drobno Posiekana
3
Wymieszaj jajko z mlekiem, stopniowo dodawaj do mąki i mieszaj widelcem, aż ciasto utworzy kulę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Zimne Niesolone Masło (1 Kostka), Pokrojone W KostkęZimne Niesolone Masło (1 Kostka), Pokrojone W Kostkę
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
4
Wciśnij ciasto na dno i boki 12-calowej, karbowanej formy do tarty z wyjmowanym dnem. Ułóż plasterki jabłka w okrągły wzór na cieście, zaczynając od zewnętrznej krawędzi i zachodząc na siebie plasterkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
5
Aby przygotować polewę, w małej misce wymieszaj cukier, mąkę i przyprawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
Zimne Niesolone Masło (1 Kostka), Pokrojone W KostkęZimne Niesolone Masło (1 Kostka), Pokrojone W Kostkę
(puszki Każda) Pokrojonych W Plasterki Gruszek, Dobrze Odsączonych(puszki Każda) Pokrojonych W Plasterki Gruszek, Dobrze Odsączonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciepła śmietanka Pół Na Pół (110° Do 115°)Ciepła śmietanka Pół Na Pół (110° Do 115°)
6
Pokrój masło na kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Gruszka (np. Anjou Lub Bartlett), Drobno Posiekana1 Gruszka (np. Anjou Lub Bartlett), Drobno Posiekana
7
Posyp jabłka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
8
Piec w temperaturze 350° przez 50–60 minut lub do momentu, aż jabłka będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Kotletów Z żeberek Jagnięcych, Z Kośćmi Pokrojonymi W Paski12 Kotletów Z żeberek Jagnięcych, Z Kośćmi Pokrojonymi W Paski
9
Podawać na ciepło lub na zimno.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Magazyn