Tarta z cebulą, kozim serem i orzechami sosnowymi

Tarta z cebulą, kozim serem i orzechami sosnowymi
Tarta z cebulą, kozim serem i orzechami sosnowymi jest Wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 17g białka, 43g tłuszczu, oraz w sumie 635 kalorii. Na 3,28 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka laski cynamonu, mielony imbir, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi je Wam Jedzenie i wino. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 65%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Kanapki z pieczonym pomidorem i kozim serem z parmezanem, Szwajcarska Tarta Z Kozim Serem, Porzeczkami I Orzeszkami Piniowymi, oraz Otwarta Prosciutto, świeża Ricotta i kanapki z marmoladą z czerwonej cebuli.

Instrukcje

1
W robocie kuchennym, pulse mąki z solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
2
Dodać żółtka i oliwę z oliwek; pulsować aż do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
3
Dodać masło i pulsować, aż mieszanina przypomina Gruboziarnisty posiłek. Z włączoną maszyną powoli dodawać wodę i przetwarzać, aż ciasto się połączy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
4
Ciasto przełożyć na arkusz folii i wkleić w dysk. Owinąć dysk i przechowywać w lodówce przez co najmniej 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
5
Na dużej patelni, mieszać cebulę z 3 łyżki oliwy z oliwek, aż dokładnie pokryte. Przykryć i gotować cebulę na umiarkowanie małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż będą bardzo miękkie, o 30 protokół. Zmniejsz ogień do niskiej, jeśli cebula zacznie brązowieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Odkryj patelnię. Zwiększyć ogień lekko i kontynuować gotowanie, często mieszając, aż cebula stać się bogaty złoty kolor, o 30 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Wyjmij patelnię z ognia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Tymczasem przynieś duży garnek z wodą do toczącego się wrzenia. Usuń liście chard z żeber, pozostawiając liście tak nienaruszone, jak to możliwe; zarezerwuj żebra do innego użytku. Blanszować liście chard we wrzącej wodzie, aż zmiękną, 1 1/2 do 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
9
Odcedzić liście i odświeżyć je pod zimną bieżącą wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
10
Ponownie odcedzić i dokładnie osuszyć.
11
W młynku do przypraw połącz laskę cynamonu z goździkami, imbirem, gałką muszkatołową i pieprzem i zmiel na proszek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
12
Dodać 1 1/4 łyżeczki mieszanki przypraw do cebuli i mieszać aż równomiernie włączone; rezerwy pozostałej mieszaniny do innego użycia. Doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
13
W małej misce, za pomocą drewnianej łyżki, lekko ubić kozi ser z crme frache i 1 łyżeczka soli, aż będzie gładki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KoziSer Kozi
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
14
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
15
Ustaw krążek ciasta między 2 dużymi arkuszami papieru woskowego i rozwałkuj na prostokąt o wymiarach 12 na 15 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe
16
Przenieś ciasto do ceramicznego naczynia do pieczenia o wymiarach 9 na 12 cali o głębokości co najmniej 1 1/2 cala. Wyłożyć ciasto listkami boćwiny, tak aby rozciągały się poza zwis ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
17
Za pomocą szpatułki rozprowadzić mieszankę sera koziego na chard w równej warstwie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KoziSer Kozi
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
18
Cebulę posmarować serem i posypać orzeszkami piniowymi. Na cebulowym nadzieniu ułożyć wydłużone liście boczku i wyłożyć ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
19
Ciasto i liście boczku posmarować oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
20
Piec tartę przez około 40 minut, lub aż ciasto będzie złote.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
21
Wyjąć z piekarnika i przenieść do stojaka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
22
Pozostaw do ostygnięcia przez co najmniej 30 minut przed podaniem ciepłej lub w temperaturze pokojowej.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia24
Magazyn