Tarta Truskawkowa Szkliwiona Pomarańczowo
Pomarańczowo-Glazurowana tarta truskawkowa może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 298 kalorii, 3G białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 1,23 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 31 minut. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Udaj się do sklepu i odbierz Likier, sól, pomarańczową marmoladę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 20%, co nie jest tak doskonałe. Podobne przepisy to Tarta Truskawkowa Szkliwiona Pomarańczowo, Tarta Truskawkowa Glazurowana, oraz Tarta Truskawkowa Glazurowana.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Mąkę, masło, cukier puder i sól wymieszać dłońmi, aż będą kruche. Naciśnij mocno i równomiernie na dnie 11-calowej patelni do ciasta z wyjmowanym dnem lub 12-calową patelnią do pizzy.
Piec 8 do 10 minut lub do jasnobrązowego; ostudzić.
W razie potrzeby usunąć bok z patelni.
Wymieszać śmietanę, mleko i budyń i ciasto nadzienie (suche) z ręcznym trzepakiem lub mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 1 do 2 minut, aż do wymieszania; rozprowadzić na skorupie. Ułóż truskawki na budyniu.
Podgrzać marmoladę i likier na małym ogniu, aż się stopią. Lekko ostudzić; łyżkę do truskawek. Natychmiast przechowywać w lodówce pozostały deser po podaniu.