Tarta Rutabaga-Szpinak

Tarta Rutabaga-Szpinak
Tarta Rutabaga-szpinak wymaga mniej więcej 45 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 349 kalorii, 13g białka, oraz 22g tłuszczu każdy. Na 1,12 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz boczek, szpinak, rutabaga, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 64%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Tarta Ze Szpinakiem I Fetą, Tarta Ze Szpinakiem Ricotta, oraz Rustykalna Tarta Szpinakowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść blachę do pieczenia na Dolnym stojaku piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
Piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
3
Obrać brukiew.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rutabaga, Obrana I Pokrojona W Kostkę O Boku 1-1/2 CalaRutabaga, Obrana I Pokrojona W Kostkę O Boku 1-1/2 Cala
4
Wytnij cienki plasterek z 1 strony, pozwalając mu stać prosto.
5
Pokroić w plastry o grubości 1/4 cala.
6
Wymieszać razem bułkę tartą, mąkę i 1/4 szklanki sera w płytkim naczyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
7
1 plaster brukwi zanurzyć w mleku, a następnie zanurzyć w mieszaninie bułki tartej.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Rutabaga, Obrana I Pokrojona W Kostkę O Boku 1-1/2 CalaRutabaga, Obrana I Pokrojona W Kostkę O Boku 1-1/2 Cala
Białe Bułki ObiadoweBiałe Bułki Obiadowe
Różne Krakersy Lub Chipsy PitaRóżne Krakersy Lub Chipsy Pita
8
Umieścić plasterek w środku nasmarowanego 8-calowego okrągłego cakepan.
9
Pozostałe plastry rutabagi przeciąć na pół. Połowę plasterków zanurzyć w mleku i zagrzebać w mieszaninie bułki tartej. Ułożyć na patelni, tak aby zewnętrzne krawędzie brukiew zmieściły się wokół krawędzi patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Rutabaga, Obrana I Pokrojona W Kostkę O Boku 1-1/2 CalaRutabaga, Obrana I Pokrojona W Kostkę O Boku 1-1/2 Cala
Białe Bułki ObiadoweBiałe Bułki Obiadowe
Różne Krakersy Lub Chipsy PitaRóżne Krakersy Lub Chipsy Pita
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
10
Szpinak dobrze odcedzić, naciskając między warstwami ręczników papierowych. Zorganizuj rutabaga.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rutabaga, Obrana I Pokrojona W Kostkę O Boku 1-1/2 CalaRutabaga, Obrana I Pokrojona W Kostkę O Boku 1-1/2 Cala
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
11
Posypać boczkiem i pozostałym 1/2 szklanki sera i skropić 2 łyżkami masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Poszarpany, Ugotowany Indyk (lub Kurczak)Poszarpany, Ugotowany Indyk (lub Kurczak)
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
12
Pozostałe plastry rutabaga zanurzyć w mleku; pogłębiać w mieszaninie bułki tartej. Ułóż nad serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Rutabaga, Obrana I Pokrojona W Kostkę O Boku 1-1/2 CalaRutabaga, Obrana I Pokrojona W Kostkę O Boku 1-1/2 Cala
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Białe Bułki ObiadoweBiałe Bułki Obiadowe
Różne Krakersy Lub Chipsy PitaRóżne Krakersy Lub Chipsy Pita
13
Skropić pozostałymi 2 łyżkami masła. Top z arkusza folii aluminiowej; naciśnij 8-calowy Okrągły cakepan na tart.
Składniki, których będziesz potrzebować
Poszarpany, Ugotowany Indyk (lub Kurczak)Poszarpany, Ugotowany Indyk (lub Kurczak)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
14
Umieść tartę w piekarniku na rozgrzanej blasze do pieczenia, a na wierzchu dużą ciężką patelnię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
15
Piec w temperaturze 400 przez 40 do 45 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia22
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn