Tarta Rumowo-Karmelowo-Bananowa

Tarta Rumowo-Karmelowo-Bananowa
Przypalona-karmelowa tarta Rumowo-bananowa jest Wegetariańskie deser. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 228 kalorii, 2G białka, oraz 11g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka śmietany, umyć jajko, brązowy cukier, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 20%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Palone Lody Karmelowo-Bananowe, Karmelowy Crunch eklerki z palonym karmelowym ciastem Creme, oraz Tarta Bananowo-Karmelowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W małym, głębokim, ciężkim rondlu umieścić cukier z 1/4 szklanki wody i bez mieszania doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Za pomocą pędzla do ciasta zanurzonego w wodzie, szczotkuj boki patelni, aby rozpuścić wszelkie granulki cukru. Gdy cukier się rozpuści i zacznie ciemnieć, od 6 do 8 minut, przechyl i zawiruj, aby gotować równomiernie. Gotować, wirowanie patelni od czasu do czasu, aż cukier będzie głęboki czerwonawo brązowy, o 2 minuty więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczotka Do CiastaSzczotka Do Ciasta
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
PatelniaPatelnia
3
Zdjąć z ognia i ubić około 1 łyżki. śmietany (sos się spieni). Powoli wbijaj resztę.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
4
Ubić rumem, ostudzić do temperatury pokojowej i schłodzić co najmniej 2 godziny do zgęstnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
5
W międzyczasie, na mąki powierzchni roboczej i z mąką wałek do ciasta, roll arkusz ciasta się do 10-przez 14-in. prostokąt.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wałek Do CiastaWałek Do Ciasta
6
Pokrój ciasto na pół, aby uformować dwa 10 na 7 cali. prostokąty i połówki umieścić na dużej, bez obręczy blachy do pieczenia. Lekko nakłuć połówki ciasta widelcem, pozostawiając 1/2 cala.- szeroka granica.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
7
Banany obrać, pokroić w 1/4 cala.- grube plastry i układamy na cieście.
Składniki, których będziesz potrzebować
BananBanan
8
Brush graniczy z myciem jajkiem i posypać tarty całym brązowym cukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
JajkoJajko
9
Piec tarty na dolnej półce piekarnika 15 do 17 minut, lub do momentu, gdy skórki będą średnio złote (podnieś krawędzie tart, aby sprawdzić doneness spodów).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
Lekko ostudzić i obficie skropić sosem karmelowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos KarmelowySos Karmelowy
11
Podawać tarty ciepłe lub chłodne, każda pokroić na 4 do 6 sztuk.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Magazyn