Tarta Pomidorowa Garlicky
Tarta pomidorowa Garlicky jest bezglutenowe przepis z 6 porcjami. Na 95 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 111 kalorii. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz Grecki piecrust w proszku do pieczenia, suszoną na słońcu pastę pomidorową, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 36%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Garlicky Dip Pomidorowo-Pieprzowy, Makaron z pomidorami Garlicky, oraz Garlicky stosy pomidorów i bakłażanów.
Instrukcje
Naciśnij Grecki Piecrust proszku do pieczenia w 10-calowym naczyniu quiche pokrytym sprayem do gotowania.
Połączyć jajka i białka w średniej misce; ubić dobrze trzepaczką.
Pędzel 2 łyżki mieszanki jaj na skorupie; odstawić pozostałą mieszaninę jaj na bok.
Piec w temperaturze 375 przez 7 minut; ostudzić na stojaku z drutu.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj czosnek; smażyć 30 sekund.
Dodaj posiekany pomidor, koncentrat pomidorowy, sól, i cukier; smażyć 15 minut lub aż gęsty (mieszanina będzie miała konsystencję pasty).
Zdjąć z ognia; wymieszać z tymiankiem, bazylią i pieprzem.
Dodać mleko do pozostałej mieszaniny jaj w misce; dobrze ubić. Wymieszać w mieszaninie pomidorowej. Ułóż pokrojone pomidory na dnie przygotowanej Skórki; łyżka mieszaniny jaj do naczynia.
Piec w 375 przez 45 minut lub aż nóż włożony w pobliżu środka wyjdzie czysty.