Tarta Malinowa Z Brązowym Masłem

Tarta Malinowa Z Brązowym Masłem
Need a deser wegetariański? Tarta malinowa z brązowym masłem może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 163 kalorie. Ten przepis służy 10. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać sól, masło, cukier, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tarta Malinowa Z Brązowym Masłem, Tarta Owocowa Z Brązowym Masłem, oraz Tarta Z Masłem Jabłkowo-Brązowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść stojak w środku piekarnika iwygotuj do 191°. za pomocą gumowej szpatułki lub widelca, wymieszaj roztopione masło, cukier i wanilinę średniej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
PiekarnikPiekarnik
2
Dodać mąkę i sól istir aż włączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
3
Przenieś ciasto na patelnię o średnicy 9 cali z removablebottom. Używając opuszków palców, naciśnij ciasto równomiernie na boki i dno patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma TartaForma Tarta
PatelniaPatelnia
4
Upiec skórkę na złoty kolor, około 18 minut (skórka lekko nadmuchnie podczas gotowania).
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Przenieść skorupę do stojaka i schłodzić inpan. Utrzymuj temperaturę pieca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
1
Ubij cukier, jajka i solę w misce do miksowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
JajkoJajko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Dodać mąkę i wanilię; ubijać na gładką masę. Masło gotować w ciężkimały rondel na średnim ogniu, aż do głębokiego brązu (nie palić), często mieszając, około 6 minut. Natychmiast wlać brownedbutter do szklanej miarki. Stopniowo zrumienione masło na cukrowo-jajko; ubijać, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Ułóż maliny, spiczasty bok do góry i blisko siebie w koncentrycznych kręgach,na dnie schłodzonej skorupy. Ostrożnie wymieszać masło równomiernie na jagody.
Składniki, których będziesz potrzebować
MalinyMaliny
JagodyJagody
MasłoMasło
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
4
Ułożyć tartę na blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
5
Piec tartuntil nadzienie jest dmuchane i złociste, a testerwłożony do środka wychodzi czysty, około 40 minut. Chłodna tarta całkowicie na patelni. DO AHEAD: może być wykonany 1 dzień wcześniej.Przykryć i przechowywać w temperaturze pokojowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
6
Usunąć boki patelni tart.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma TartaForma Tarta
7
Umieść tartę na płycie.
8
Pokroić w kliny i podawać.
1
Podczas brązowienia masła użyj rondla z jasnym dnem, aby ocenić kolor masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Magazyn