Tarta Malinowa Z Brązowym Masłem
Need a deser wegetariański? Tarta malinowa z brązowym masłem może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 163 kalorie. Ten przepis służy 10. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać sól, masło, cukier, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tarta Malinowa Z Brązowym Masłem, Tarta Owocowa Z Brązowym Masłem, oraz Tarta Z Masłem Jabłkowo-Brązowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść stojak w środku piekarnika iwygotuj do 191°. za pomocą gumowej szpatułki lub widelca, wymieszaj roztopione masło, cukier i wanilinę średniej miski.
Dodać mąkę i sól istir aż włączone.
Przenieś ciasto na patelnię o średnicy 9 cali z removablebottom. Używając opuszków palców, naciśnij ciasto równomiernie na boki i dno patelni.
Upiec skórkę na złoty kolor, około 18 minut (skórka lekko nadmuchnie podczas gotowania).
Przenieść skorupę do stojaka i schłodzić inpan. Utrzymuj temperaturę pieca.
Ubij cukier, jajka i solę w misce do miksowania.
Dodać mąkę i wanilię; ubijać na gładką masę. Masło gotować w ciężkimały rondel na średnim ogniu, aż do głębokiego brązu (nie palić), często mieszając, około 6 minut. Natychmiast wlać brownedbutter do szklanej miarki. Stopniowo zrumienione masło na cukrowo-jajko; ubijać, aż dobrze wymieszane.
Ułóż maliny, spiczasty bok do góry i blisko siebie w koncentrycznych kręgach,na dnie schłodzonej skorupy. Ostrożnie wymieszać masło równomiernie na jagody.
Ułożyć tartę na blasze do pieczenia.
Piec tartuntil nadzienie jest dmuchane i złociste, a testerwłożony do środka wychodzi czysty, około 40 minut. Chłodna tarta całkowicie na patelni. DO AHEAD: może być wykonany 1 dzień wcześniej.Przykryć i przechowywać w temperaturze pokojowej.
Usunąć boki patelni tart.
Pokroić w kliny i podawać.
Podczas brązowienia masła użyj rondla z jasnym dnem, aby ocenić kolor masła.