Tarta jabłkowo-bananowa z ciepłym syropem klonowym
Tarta jabłkowo-bananowa z ciepłym syropem klonowym to Wegetariańskie deser. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 472 kalorie, 4G białka, oraz 26g tłuszczu każdy. Na $1.5 za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz ciasto, masło, jabłka granny smith i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Gofry bananowe z kwaśną śmietaną z ciepłym syropem Klonowo-miodowym, Tosty francuskie ciabatta z ciepłym syropem klonowym jabłkowym, oraz Naleśniki z ciepłym syropem klonowym i masłem kawowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W średnim rondlu podgrzej mleko, śmietanę, fasolę waniliową lub ekstrakt i połowę cukru na wolnym ogniu (tuż poniżej wrzenia). W małej misce ubijamy żółtka i resztę cukru i temperujemy dodając do miski niewielką ilość rozgrzanej mieszanki mlecznej, stale ubijając (tzw. łącznik). Teraz wlej łącznik (mieszankę jajeczną) do garnka na mleko, stale mieszając. Tylko go podgrzewasz. Nie gotować. Nie gotuj. Chodzi o to, aby uniknąć jajecznicy! Kontynuuj gotowanie na średnim ogniu, aż mieszanina zacznie zagęszczać się, aby pokryć tylną część łyżki, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze Pokojowej
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Zdjąć z ognia i pozostawić do ostygnięcia.
3
Na dużej patelni, podsmażyć jabłka i banany na maśle i dodać cynamon i sok z limonki i wymieszać do herbu. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu na średnim ogniu i pozostawić do gotowania, aż jabłka będą miękkie i karmel kolorowe, o 20 do 25 protokół i ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
Papier Ryżowy
Ciasto Z żurawiną
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
5
Do polewania okruchów za pomocą drewnianej łyżki wymieszaj płatki owsiane, mąkę, cukier i masło, aż mieszanina będzie przypominać bułkę tartą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
Płatki Owsiane
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Śliwki Duszone Lub Inne Owoce
Pasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
6
Schłodzone jabłka połącz ze śmietaną, wlej do skorupki ciasta i polej mieszanką płatków owsianych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Płatki Owsiane
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
Pomidory Słoneczne Nie
7
Piec, aż skorupa jest całkowicie upieczona i złocisty brązowy, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
8
Podgrzej syrop klonowy jako dodatek i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania