Tarta Gruszkowa

Tarta Gruszkowa
Tarta gruszkowa może być dobrym przepisem na poszerzenie pudełka z przepisami na desery. Jedna porcja tego dania zawiera około 3 g białka , 8 g tłuszczu i łącznie 188 kalorii . Ten przepis jest przeznaczony dla 12 osób i kosztuje 52 centy za porcję. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobi go jeszcze raz. Mieszanka gruszek, orzechów włoskich, mąki i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę wegetariańską lakto ovo . Jest to dostarczane przez Taste of Home. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut . Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 15% wyniku , co jest raczej złym wynikiem. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy, jak Tarta Gruszkowa , Tarta Gruszkowa i Tarta Gruszkowa .

Instrukcje

1
W małej misce ubijaj masło i 1/2 szklanki cukru przez 2 minuty lub do uzyskania kruszonki. Wmieszać mąkę i orzechy. Naciśnij spód i boki 9-calowego. Karbowana forma do tarty z wyjmowanym dnem pokrytym sprayem kuchennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
W drugiej misce ubić ser śmietankowy na gładką masę. Ubij 1/4 szklanki cukru, jajko i wanilię; rozłożyć na skórce. Ułóż gruszki na mieszance serka śmietankowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Połącz cynamon i pozostały cukier; posypać gruszkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna, Plus Mąka StołowaMąka Uniwersalna, Plus Mąka Stołowa
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
4
Piec w temperaturze 425° przez 10 minut. Zmniejsz temperaturę do 350°; piecz jeszcze 15-20 minut lub do momentu, aż nadzienie się zetnie, a termometr wskaże 160°. Studzimy przez 1 godzinę na metalowej kratce. Przed podaniem przechowywać w lodówce co najmniej 2 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
5
Zdjąć boki patelni i pokroić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)

Polecane wino: Cream Sherry, Port, Wino Porto, Moscato Dasti

Tarta świetnie komponuje się z kremową sherry, porto i winem porto. Powszechną zasadą łączenia win jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery świetnie komponują się z Moscato d'Asti, orzechowe z kremową sherry, a desery karmelowe lub czekoladowe dobrze komponują się z portem. Kremowa sherry NV Solera z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
Kremowe sherry NV Solera
Kremowe sherry NV Solera
Kremowe sherry Solera ma olśniewający bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Aromaty toffi i orzechów pekan, aromaty słodko solonych orzechów i brązowych przypraw niosą ze sobą złożony karmelowy akcent. Słodkie wejście prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie pełnego podniebienia z długim, aromatycznym finiszem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia0
Magazyn