Tarta Grejpfrutowa

Tarta Grejpfrutowa
Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 333 kalorie, 5G białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Na $1.0 za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka kandyzowanego imbiru, grejpfruta, ciasta i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tarta Grejpfrutowa, Tarta Grejpfrut Cooler, oraz Grejpfrutowa Tarta Szachowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozwałkować ciasto z mąką wałkiem do ciasta na 13-calowej okrągłej powierzchni z mąką i dopasować do patelni do tarty (jeśli ciasto pęknie, naciśnij razem palcami). Trim nadmiar ciasta, pozostawiając 1/2-calowy zwis, a następnie złożyć zwis do wewnątrz i docisnąć do boku patelni, aby wzmocnić krawędź. Lekko nakłuć dno muszli widelcem. Chill 30 minutes.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wałek Do CiastaWałek Do Ciasta
Forma TartaForma Tarta
PatelniaPatelnia
2
Rozgrzej piekarnik do 191°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Linia powłoki z folią i wypełnić ciężarami ciasta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
4
Piec w środku piekarnika 10 minut, następnie ostrożnie usunąć folię i ciężarki i piec powłoki do złotego, 13 do 15 minut więcej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
5
Przenieść skorupę w patelni do stojaka do ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
1
Skórkę, w tym całą białą skórkę, wyciąć z owoców ostrym nożem do parkowania, następnie odciąć segmenty bez membran i osuszyć papierowymi ręcznikami. Wycisnąć 3 łyżki soku z błon do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
OwoceOwoce
SokSok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
NóżNóż
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Ubić razem mascarpone, kandyzowany imbir, 2 łyżki soku i 2 łyżki cukru cukierniczego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Imbir KandyzowanyImbir Kandyzowany
MascarponeMascarpone
SokSok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Dodaj pozostałą łyżkę soku, jeśli mieszanina jest zbyt gęsta.
Składniki, których będziesz potrzebować
SokSok
4
Rozprowadzić imbirowy mascarpone równomiernie w tartej skorupce i ozdobnie ułożyć owocami. Wsypać pozostałe 2 łyżki cukru cukierniczego i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
MascarponeMascarpone
ImbirImbir
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
OwoceOwoce
1
* Tarta skorupa może być wykonana 1 dzień wcześniej i przechowywana, luźno pokryta folią, w temperaturze pokojowej.* Dostępne w sklepach z żywnością specjalistyczną, niektórych supermarketach i sklepach z serami.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia5
Magazyn